breaking news

Raymond Daniels verdedigt titel tijdens Bellator Kickboxing 9

March 13th, 2018 | by Stefan Van Erp
Raymond Daniels verdedigt titel tijdens Bellator Kickboxing 9
Bellator MMA/Kickboxing
0

Raymond Daniels gaat zijn Bellator Kickboxing Welterweight titel verdedigen in Boedapest tijdens Bellator Kickboxing 9. Dit evenement, dat gezamenlijk wordt gehouden met Bellator 196, wordt gehouden op 6 april aanstaande. Eerder meldden wij al dat Jorina Baars en Denise Kielholtz ook op dit evenement vechten.

Raymond Daniels (33-3) is een voormalig wereldkampioen karate en staat bekend om zijn spectaculaire KO’s in de ring. Daniels heeft slechts 13 kickboks partijen op professioneel niveau afgewerkt maar door zijn aanvallende manier van vechten is hij een absolute publiekslieveling. Daniels kwam in 2011 naar GLORY waar hij bij zijn debuut wist te winnen van Brian Foster via een TKO met een spectaculaire spinning heel kick. Daniels vocht later eenmaal voor de Welterweight titel bij GLORY. In 2015 was in Las Vegas Nieky Holzken zijn tegenstander. Daniels verloor via een TKO in de derde ronde. Daarna stapte Daniels over naar Bellator in 2016. Daar won hij 4 partijen op rij waarvan 3 op KO voordat hij voor de titel mocht vechten. In september vocht hij uiteindelijk voor de titel tegen Karim Ghajji en wist te winnen via een Unanimous Decision. Het wordt de eerste keer dat Daniels zijn titel gaat verdedigen voor Bellator

Djibril Ehouo (38-9-2) is een 33-jarige Fransman die op dit moment in een wisselvallige periode in zijn carrière zit. Ehouo vocht in 2017 acht partijen waarvan hij er 4 verloor en 2 partijen eindigde in een draw. Ehouo is een Muay Thai specialist en heeft ook zijn beste resultaten in deze discipline gehaald. Zo wist hij 30 van zijn 35 partijen te winnen en werd hij kampioen in Frankrijk.

Bellator maakte tevens bekend dat Adam Borics (6-0) op de Bellator 196 blijft. Borics zou het in eerste instantie op gaan nemen tegen James Gallagher maar laatstgenoemde raakte geblesseerd. Borics gaat het nu opnemen tegen de eveneens ongeslagen Manuel Gaxhja (6-0).

Volg MMA DNA voor al het MMA en Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »