breaking news

Rashad Evans moet gevecht tegen Tim Kennedy noodgedwongen afzeggen

November 21st, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Het lijkt erop dat de Amerikaanse MMA vechter Rashad Evans alleen maar tegenwind treft. Na twee verlies partijen van Ryan Bader en Glover Teixeira kreeg hij het grote podium van UFC 205 toegewezen en zou het hier opnemen tegen de terugkerende Tim Kennedy. Helaas moest het medische onderzoeksteam van de UFC roet in het eten gooien en liet Evans (terecht) niet slagen voor de test. Slechts enkele dagen voor het grote evenement in New York City werd het gevecht verzet naar het volgende Pay Per View evenement, namelijk UFC 206.

UFC 206: Cormier vs. Johnson 2 is het volgende evenement dat georganiseerd wordt in de Air Canada Centre van Toronto, Canada. Terwijl Light-Heavyweight kampioen Daniel Cormier en Anthony Johnson het main event moeten verzorgen kregen Evans en Kennedy een plek op de main card.

Helaas heeft het medische onderzoeksteam ook dit keer een stokje moeten steken voor het gevecht. Evans zijn gezondheid laat het niet toe om de Octagon te betreden. Het gevecht is geannuleerd met een lege plek als gevolg.
Terwijl het onderzoek naar Evans verder loopt is de promotie noodgedwongen op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Kennedy. Wie dit gaat worden is nog onbekend. De UFC hoopt hier snel iemand voor te vinden.

faa

Leave a Reply

Translate »