breaking news

Rashad Coulter vervangt Dmitry Poberezhets tegen Chase Sherman tijdens UFC 211

May 3rd, 2017 | by Redactie

Eerder vanavond maakte Dallas Morning News bekend dat de Rus Dmitry Poberezhets geblesseerd is geraakt, en zijn debuut voor de UFC zal moeten uitstellen. Poberezhets stond eerst gematcht tegen Jarjis Danho, echter raakte Danho eerder al geblesseerd en werd vervangen door Chase Sherman. Nu is dus ook Poberezhets geblesseerd. Hij wordt vervangen door UFC debutant Rashad Coulter. Het Heavyweightgevecht tussen Sherman en Coulter zal plaatsvinden op 13 Mei 2017 in het American Airlines Center te Dallas, Texas. Het gevecht maakt deel uit van de Early Preliminary Card.

Chase Sherman (MMA 9-3/UFC 0-2) maakte in Augustus 2016 zijn debuut voor de UFC. Sherman won al zijn negen gevechten via (T)KO. Hij stond tegenover Justin Ledet die eveneens zijn UFC debuut maakte. Ledet bleek te sterk en won via Unanimous Decision. Sherman, de voormalig FFI kampioen moest het vervolgens opnemen tegen Walt Harris. Ook dit keer wist Sherman niet te overtuigen en verloor hij via KO in de tweede ronde. Sherman zou het dus op short notice op gaan nemen tegen Dmitry Poberezhets, maar krijgt dus nu te maken met Rashad Coulter.

Rashad Coulter (MMA 8-1/UFC 0-0) maakt zijn UFC debuut. Coulter is een 35-Jarige Amerikaan die in zijn eigen stad meteen zijn kunsten mag vertonen. Coulter vocht in zijn carrière onder meer voor organisaties als LFA, Bellator MMA en Legacy FC. Coulter wist al zijn acht overwinningen voortijdig te beslissen. Coulter heeft een KO ratio van 100% en heeft op dit moment een winstreak van vijf gevechten. Zijn enige verliespartij kwam via Kimura Submission in 2013. Vorig jaar wist Coulter bij de Xtreme Knockout organisatie de Heavyweight Titel te pakken.

Comments are closed.

Translate »