breaking news

Randy Costa treft Trevin Jones tijdens UFC 259 op 6 maart 2021

November 29th, 2020 | by Redactie
Randy Costa treft Trevin Jones tijdens UFC 259 op 6 maart 2021
UFC
0

“The Zohan” keert terug in de Octagon. Randy Costa gaat op 6 maart 2021 zijn opwachting maken in de Octagon tegen Trevin Jones. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Bantamweight divisie. Het gevecht zal deel uit maken van de UFC 259 card. Het is op dit moment nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. MMA Junkie meldde de partij.

Randy Costa (MMA 6-1/UFC 2-1) is een MMA vechter die sinds 2015 in het Pro-MMA circuit te vinden is. Echter maakte hij pas in 2018 zijn debuut bij de professionals. Costa traint bij Lauzon MMA en debuteerde bij de Cage Titans organisatie. Daar won hij in Juni 2018 tegen Stacey Anderson via TKO in de eerste ronde. Vervolgens won Costa in datzelfde nog tweemaal tegen respectievelijk Kenny Lewis en Chris Thorne. Uiteindelijk vocht Costa in Januari 2019 wederom voor de Cage Titans organisatie. Ditmaal werd wederom in de eerste ronde gewonnen. Rob Fuller werd binnen een minuut gestopt. Costa werd vervolgens gecontracteerd door de UFC en maakte in April 2019 zijn UFC debuut tegen Brandon Davis. Costa kwam te kort en verloor voor het eerst in zijn carrière. Davis versloeg hem via Rear Naked Choke Submission. Costa wist in zijn tweede UFC gevecht echter wel te winnen. Tijdens UFC Boston werd voor eigen publiek via TKO in de eerste ronde Boston Salmon verslagen. Costa zou vervolgens in Maart 2020 vechten tegen Martin Day. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld. Costa wist uiteindelijk in September 2020 zijn tweede UFC overwinning te pakken. Via een spectaculaire Headkick KO werd gewonnen van Journey Newson.

Embed from Getty Images

Trevin Jones (MMA 12-6-0-1/UFC 0-0-0-1) maakte in 2011 zijn professionele debuut. Jones vocht in het begin van zijn carrière al zijn partij voor de PXC organisatie in Guam. Onder meer overwinningen tegen Toby Misech, Mark Abelardo en Jeremiah Labiano zorgden ervoor dat Jones met inmiddels 12 partijen voor de organisatie voor de titel mocht vechten tegen Kyle Aguon. Een man die hij ook al eerder wist te verslaan in zijn professioneel debuut. Jones won ditmaal via Split Decision en won daarmee de PXC titel. Jones zou vervolgens vechten bij de TFC organisatie. Tijdens zijn tweede partij vocht hij voor de titel maar kwam hij te kort via Split Decision. Jones vertrok naar de ACA organisatie. Na een verlies in zijn debuut wist hij een knappe overwinning te pakken tegen Mehdi Baidulaev. Jones pakte hierna ook bij de DEEP organisatie een overwinning en zou vervolgens bij de LUX organisatie zijn opwachting maken tegen UFC veteraan Francisco Rivera. Het evenement werd echter in verband met COVID-19 gecanceld. Jones tekende in Augustus 2020 bij de UFC. Jones debuteerde dezelfde maand op short notice tegen Timur Valiev. Na een slechte eerste ronde wist Jones de partij in de tweede ronde via TKO te winnen. Echter werd de partij later omgezet in een No Contest nadat Jones positief testte voor Marihuana gebruik.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »