breaking news

Ramiz Brahimaj vs. Sasha Palatnikov toegevoegd aan UFC evenement op 21 augustus

May 24th, 2021 | by Marcel Dorff
Ramiz Brahimaj vs. Sasha Palatnikov toegevoegd aan UFC evenement op 21 augustus
UFC
0

Ramiz Brahimaj gaat op 21 augustus aanstaande proberen zijn eerste overwinning binnen de UFC te pakken. Brahimaj neemt het op tegen Sasha Palatnikov in de Welterweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. MMA Junkie wist de partij bekend te maken.

Ramiz Brahimaj (MMA 8-3/UFC 0-1) is een van de grootste talenten van de Fortis MMA gym. Brahimaj maakte in 2014 de overstap naar de professionals. Brahimaj wist met vier Submission overwinningen in de eerste ronde dusdanig te imponeren dat hij een contract kreeg bij de LFA organisatie. Brahimaj zette zijn zegetocht voort met wederom Submission overwinningen in de eerste ronde tegen respectievelijk Ben Simons en Bilal Williams. Vervolgens zou Brahimaj voor het eerst in zijn carrière verliezen. Evan Cutts was via Unanimous Decision te sterk. Brahimaj wist zich vervolgens te revancheren met een Submission overwinning in de tweede ronde tegen UFC veteraan William Macario, maar kwam vervolgens te kort tegen Justin Patterson. Brahimaj stelde orde op zaken met een Arm-Triangle Choke overwinning in de eerste ronde tegen Carlos Martinez. Vervolgens zou Brahimaj meedoen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series tegen Miguel Baeza. Echter moest hij in verband met een blessure afzeggen. Brahimaj kwam vervolgens niet meer in actie en zou in Juni 2020 zijn UFC debuut maken tegen Takashi Sato. Echter werd hij in verband met COVID-19 van de partij gehaald. Brahimaj maakte hierdoor pas in November 2020 zijn UFC debuut tegen Max Griffin. Brahimaj verloor de partij in de derde ronde via TKO nadat zijn oor bijna van zijn hoofd was geslagen.

Embed from Getty Images

Sasha Palatnikov (MMA 6-3/UFC 1-1) startte zijn MMA carrière in 2015, maar zou pas in 2017 zijn professionele debuut maken. Palatnikov verloor zijn debuut, maar wist vervolgens een winstreak van vier partijen neer te zitten. Zo wist hij onder meer de AFC titel te winnen door Sung Won Son te verslaan via Unanimous Decision. Palatnikov zou vervolgens verliezen van Mounir Lazzez bij de UAE Warriors. Echter wist hij in September 2020 via KO te winnen van Paulo Henrique. Dit leverde hem uiteindelijk in November 2020 een UFC contract op. Hiermee werd hij de eerste vechter uit Hong Kong die bij de UFC tekende. In dezelfde maand maakte hij zijn UFC debuut tegen de ongeslagen Louis Cosce. In een van de betere partijen van 2020 won Palatnikov via TKO in de derde ronde. Het leverde hem de Fight of the Night bonus op. Palatnikov kon dat uitstekende debuut echter geen goed vervolg geven. Via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde werd in April 2021 verloren van Impa Kasanganay.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »