breaking news

Rafa Garcia en Christ Gruetzemacher treffen elkaar op 31 juli

April 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Rafa Garcia en Christ Gruetzemacher treffen elkaar op 31 juli
UFC
0

Lightweights Rafa Garcia en Chris Gruetzemacher gaan het op 31 juli, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt CC Legaspi. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Rafa Garcia is op zoek naar zijn eerste winst in de UFC. De Mexicaan maakte vorige maand, tegen Nasrat Haqparast, zijn debuut bij de organisatie. Garcia verloor het gevecht via een unanimous decision en verloor zijn ongeslagen status. Hij kwam over van Combate Americas, waar hij in 2017 zijn debuut maakte en vorig jaar de lightweight titel won. Garcia wist zeven van zijn twaalf gewonnen gevechten te winnen door middel van een finish.

Chris Gruetzemacher maakte, na zijn deelname aan The Ultimate Fighter, in 2015 zijn UFC debuut en kent een wisselvallige tijd bij de organisatie. Hij wist zijn debuut, via een unanimous decision, te winnen, waarna hij twee gevechten op rij, via een ‘rear naked choke’, verloor. Vervolgens wist Gruetzemachter Joe Lauzon, via een TKO, te verslaan. Hierna kreeg hij last van blessureleed en maakte hij in oktober, na een afwezigheid van tweeënhalfjaar, zijn terugkeer in de octagon. Gruetzemacher nam het op tegen Alexander Hernandez, door wie hij in de eerste ronde knock-out werd geslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »