breaking news

Rachael Ostovich-Berdon ontmoet Karine Gevorgyan tijdens de TUF 26 Finale

November 29th, 2017 | by Marcel Dorff

MMAOddsBreaker journalist Gabe Killian wist te achterhalen dat de Hawaiïaanse Rachael Ostovich-Berdon aankomende vrijdag zal vechten tijdens de TUF 26 Finale tegen de Armeense Karine Gevorgyan. Beide vrouwen ontmoeten elkaar in het Park Theater te Las Vegas, Nevada. Het Women’s Flyweight gevecht maakt deel uit van de Preliminary Card.

Rachael Ostovich-Berdon (MMA 3-3/UFC 0-0) is sinds 2014 actief in het Pro-MMA circuit. Nadat Ostovich-Berdon tweemaal had gevochten en een record had van 1-1 werd ze gecontracteerd door de Invicta FC promotie. Ostovich-Berdon had daar wisselend succes. Zo werd verloren van Andrea Lee en Christine Ferea, maar werd gewonnen van Evva Johnson en Ariel Beck (beiden via Split Decision). De UFC gaf Ostovich-Berdon echter met een 3-3 record de kans mee te doen aan het 26ste seizon van TUF. Ostovich-Berdon won haar achtste finale betrekkelijk eenvoudig via Rear Naked Choke Submission tegen de Hongaarse Melinda Fabian, maar kwam uiteindelijk in de kwartfinale te kort tegen Barb Honchak.

Karine Gevorgyan (MMA 3-2/UFC 0-0) is een Armeense vechtster die sinds 2014 actief is in het Pro-MMA circuit. Gevorgyan begon dat jaar sterk met twee Rear Naked Choke Submissions overwinningen. Na in 2015 niet gevochten te hebben, keerde ze in 2016 terug tegen de inmiddels UFC Bantamweight vechtster Veronica Macedo. Macedo was te sterk via Heel Hook Submission. Nadat vervolgens ook in China van Jin Tang werd verloren bleek 2016 een jaar te zijn om snel te vergeten. In 2017 pakte Gevorgyan de goede draad weer op en versloeg ze Azahara Sanchez via Guillotine Choke in de eerste ronde. De UFC gaf Gevorgyan de kans via TUF 26. Echter kwam Gevorgyan al vroeg in het toernooi de sterke DeAnna Bennett tegen. Gevorgyan verloor via TKO in de eerste ronde.

Comments are closed.

Translate »