breaking news

R.I.P. UFC Men’s Flyweight divisie (Maart 2012-December 2018)

November 7th, 2018 | by Marcel Dorff
R.I.P. UFC Men’s Flyweight divisie (Maart 2012-December 2018)
UFC
0

De UFC heeft het nog niet zelf naar buiten gebracht maar FloCombat heeft gemeld dat de UFC officieel de Flyweight divisie sluit met ingang van 2019. Enkele UFC Flyweight vechters hebben inmiddels via Social Media al aangegeven dat ze ondanks een doorlopend contract niet verder mogen vechten bij de organisatie. Een deel van de Flyweight vechters zullen worden verzocht om naar de Bantamweight divisie te verhuizen.

Zo gaf Sergio Pettis al aan naar de Bantamweight divisie te gaan. Pettis heeft inmiddels al een gevecht in deze divisie staan. Titan FC dubbel kampioen Jose Torres maakte na de bekendmaking officieel dat hij van de UFC NIET de kans krijgt om naar de Bantamweight divisie te gaan, maar dat hij ondanks een doorlopend contract is “gecut” door de organisatie. Ditzelfde geldt voor Jarred Brooks. Het gerucht gaat dat kampioen Henry Cejudo zal vechten tegen Bantamweight Kampioen TJ Dillashaw tijdens UFC 233.

Het is niet bekend wie er verder wel en niet onder contract blijft. Dit zijn de resterende Flyweight gevechten die in de UFC gevochten zullen worden.
– Joseph Morales vs. Eric Shelton (UFC Denver)
– Alexandre Pantoja vs. Ulka Sasaki (UFC Buenos Aires)
– Ashkan Mokhtarian vs. Kai Kara-France (UFC Adelaide)
– Ben Nguyen vs. Wilson Reis (UFC Adelaide)

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »