breaking news

R.I.P. Aniah Blanchard (2000-2019)

November 28th, 2019 | by Redactie
R.I.P. Aniah Blanchard (2000-2019)
Nieuws
0

(Picture Credits: Walt Harris)

Iets meer dan een maand geleden kwam in het nieuws dat Aniah Blanchard zoek was geraakt. De stiefdochter van Walt Harris was onderweg naar een afspraak echter werd niets meer van haar vernomen. Twee weken geleden werd de auto van de 19-jarige gevonden waarbij de politie al liet weten dat er opzet in het spel zou kunnen zijn. En dat Blanchard gewond moet zijn geraakt. Helaas kwam vandaag een even gruwelijk als tragisch einde aan een ellendige tijd voor de Blanchard en Harris families die al meer dan een maand duurde.

Gisteren werd bekend dat er in Macon County, Alabama mensenresten in een weiland waren gevonden. De politie maakte bekend dat de overblijfselen waarschijnlijk van Aniah Blanchard waren, maar konden dit nog niet bevestigen. Inmiddels heeft de politie bevestigd dat het inderdaad de overblijfselen zijn van Aniah Blanchard. Een absoluut tragisch verhaal.

Drie mensen zijn gearresteerd in deze zaak. Zo werd op video vastgelegd dat Aniah Blanchard een winkel bezocht. Op diezelfde video werd ook een man vastgelegd. Deze man was op borgtocht vrij en werd verdacht van drugszaken. Eerder werd hij door een jury vrijgesproken voor een overval en een poging tot moord. De tweede man is inmiddels op borgtocht vrij, de derde zit net als de hoofdverdachte vast.

Wij van MMA DNA willen onze diepste medeleven betuigen aan de Blanchard en Harris families.

Comments are closed.

Translate »