breaking news

Publiekslieveling Hyram Rodriguez completeert LFL 2 card aanstaande zondag in Amsterdam

July 22nd, 2021 | by Marcel Dorff
Publiekslieveling Hyram Rodriguez completeert LFL 2 card aanstaande zondag in Amsterdam
Levels Fight League
0

De LFL 2 card die aanstaande zondag in Amsterdam achter gesloten deuren zal plaatsvinden is compleet. Publiekslieveling Hyram Rodriguez stapt (zoals wel vaker) last minute in en gaat het opnemen tegen de Belg Bolaji Oki in de Lightweight divisie. Dat gevecht is een van de acht professionele partijen die aanstaande zondag zullen plaatsvinden. Tijdens het Main Event maakt Jason Wilnis zijn MMA debuut. De man die zijn successen behaalde in het kickboksen maakt zijn opwachting tegen de Deen Erhan Okuroglu. Die partij zal plaatsvinden in de Middleweight divisie.

Even eerder tijdens het Co-Main Event staat Slim Trabelsi op het canvas. De vaste trainingspartner van UFC Heavyweight vechter Ciryl Gane gaat het opnemen tegen de Ier Ryan Spillane die zijn MMA debuut maakt. Spillane gooide hoge ogen bij de wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen van de IMMAFF. Verder zien we nog twee Nederlanders bij de professionals. Tayron Chavarro gaat op zoek naar zijn eerste pro overwinning. Hij treft de Pool Mateusz Lukienczuk. Ook komt Aladin Ben Halima in actie. Hij neemt het op tegen de Deen Nasih El Arja. De Main Card wordt geopend door twee ongeslagen Welterweight vechters. Mohamed Zarey neemt het op tegen het Engelse toptalent Tayo Odunjo.

De organisatie geeft wederom amateur vechters de kans om zich te manifesteren op de Prelims. In totaal staan er zes amateurpartijen op de card. Het hoofdgevecht bij de amateurs is een Nederlands onderonsje in de Middleweight divisie tussen Elko Schenk en Wouter Verkaik.

Het evenement is buiten Nederland en België gratis te zien via Fite TV. Nederlanders en Belgen zullen naar de LFL website moeten gaan en een PPV code moeten kopen om het evenement te kunnen zien.

Bekijk hieronder de complete line-up.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »