breaking news

Positieve coronatest annuleert Nate Landwehr vs. Shane Young

September 17th, 2020 | by Redactie
Positieve coronatest annuleert Nate Landwehr vs. Shane Young
UFC
0

Opnieuw zorgt een positieve coronatest voor een uitval. Ditmaal gaat het om de partij tussen Nate Landwehr en Shane Young. Landwehr moet zijn partij gedwongen afzeggen en Ludovit Klein valt voor hem in.

Shane Young (MMA 13-4/UFC 2-1) is een Nieuw Zeelander die in November 2017 de UFC binnenkwam. Young begon zijn Pro-MMA carrière in 2012. Hij mocht na drie overwinningen in zijn eerste drie gevechten al meteen voor de XFC titel vechten. Young verloor van Adrian Rodriguez via Majority Decision, maar pakte een paar maanden later in de rematch alsnog de titel via TKO. Drie maanden later mocht Young proberen om een twee divisie Kampioen te worden voor de XFC organisatie. Dit mislukte nadat Damien Brown te sterk was. Young verdedigde zijn Featherweight titel nog eenmaal en vocht vervolgens voor allemaal verschillende promoties in Oceanië en Azië. Van zijn laatste acht gevechten voordat de Nieuw-Zeelander bij de UFC tekende won Young er zeven. Alleen de nieuwe aanwinst van de UFC Wang Guan was te sterk. Young maakte op 7 days notice in November 2017 zijn UFC debuut tegen Alexander Volkanovski tijdens UFC Sydney. Young die sinds 2015 niet meer had verloren, kwam te kort tegen Volkanovski via Unanimous Decision. Echter wist hij zich in Juni 2018 te revancheren. Via TKO in de tweede ronde werd in Singapore gewonnen van Rolando Dy. Beide vechters kregen ook de Fight of the Night bonus. Young keerde vervolgens in Februari 2019 terug in de Octagon tegen Austin Arnett. Young won de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Ludovit Klein (MMA 16-2/ UFC 0-0) is nog niet actief geweest in de Octagon van de Ultimate Fighting Championship. Met overwinningen bij onder andere Oktagon MMA, XFN en Dark Night Nove Zamky was het een kwestie van tijd voordat deze vechter zich plaatst tussen het UFC roster. Door het uitvallen van Landwehr krijgt hij de kans om zich in de spotlights te bewijzen. Klein weet zowel partijen te stoppen middels een knock-out en submission. Met 25-jarige leeftijd zijn de verwachtingen voor deze vechter hoog.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »