breaking news

Poliana Botelho treft Mayra Bueno Silva op 1 mei

March 22nd, 2021 | by Redactie
Poliana Botelho treft Mayra Bueno Silva op 1 mei
UFC
0

Flyweights Poliana Botelho en Mayra Bueno Silva gaan het op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt AG Fight. Silva vervangt, de met een blessure uitgevallen, Ji Yeon Kim. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

De 32-jarige Poliana Botelho maakte in 2017, in een Gonzalez gewonnen gevecht tegen Pearl Gonzalez, haar UFC-debuut. Vervolgens wist ze in het gevecht daarop de toen nog ongeslagen Syuri Kondo, via een TKO, te verslaan. Botelho’s laatste drie gevechten waren minder succesvol. Zo verloor ze, via een ‘rear naked choke’, van Cynthia Calvillo en wist ze in het gevecht daarop, via een unanimous decision, van Lauren Mueller te winnen. In haar meest recente gevecht nam Botelho het op tegen Gillian Robertson, dit gevecht ging, via een unanimous decision, verloren.

Mayra Bueno Silva wist tijdens haar deelname aan de Dana White’s Contender Series, in 2018, te overtuigen en zo een UFC-contract binnen te slepen. In de eerste ronde wist ze Mayana Souza, via een ‘ninja choke’, te verslaan. Een maand later maakte ze tegen Gillian Robertson haar UFC debuut. Dit gevecht won ze via een ‘armbar’. Het duurde daarna anderhalf jaar voordat ze weer vocht. In maart van het vorige jaar trof ze Maryna Moroz. Dit gevecht ging, via een unanimous decision, verloren. Dit was het eerste verlies in haar professionele MMA-carrière en voorlopig ook de laatste. Silva vocht nog twee keer. Het gevecht tegen Mara Borella wist ze, via een ‘armbar’, te winnen en haar gevecht tegen Montana De La Rosa, van vorige maand, eindige in een draw.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »