breaking news

Poliana Botelho heeft nieuwe tegenstandster in Luana Carolina

March 31st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Poliana Botelho heeft nieuwe tegenstandster in Luana Carolina
UFC
0

Poliano Botelho heeft voor de tweede keer een nieuwe tegenstandster voor haar gevecht op 1 mei gekregen, zo meldt Combate. Ze neemt het nu in een flyweight gevecht op tegen landgenoot Luana Carolina, die de door een blessure uitgevallen Mayra Bueno Silva vervangt.

De 32-jarige Poliana Botelho maakte in 2017, in een Gonzalez gewonnen gevecht tegen Pearl Gonzalez, haar UFC-debuut. Vervolgens wist ze in het gevecht daarop de toen nog ongeslagen Syuri Kondo, via een TKO, te verslaan. Botelho’s laatste drie gevechten waren minder succesvol. Zo verloor ze, via een ‘rear naked choke’, van Cynthia Calvillo en wist ze in het gevecht daarop, via een unanimous decision, van Lauren Mueller te winnen. In haar meest recente gevecht nam Botelho het op tegen Gillian Robertson, dit gevecht ging, via een unanimous decision, verloren.

Luana Carolina maakte in 2019, na in 2018 aan de Dana White’s Contender Series mee te hebben gedaan, haar debuut bij de UFC. Ze nam het op tegen Priscila Cachoeira en wist het gevecht, via een unanimous decision, te winnen. Vervolgens nam Carolina het in haar tweede en meest recente gevecht op tegen landgenote Ariane Lipski. Dit gevecht verloor ze via een ‘kneebar’. Met haar deelname aan de Dana White’s Contender Series meegeteld heeft Carolina alleen maar tegen landgenotes gevochten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »