breaking news

Philip Rowe vs. Orion Cosce toegevoegd aan UFC evenement op 31 juli

May 17th, 2021 | by Redactie
Philip Rowe vs. Orion Cosce toegevoegd aan UFC evenement op 31 juli
UFC
0

Philip Rowe gaat in zijn tweede partij voor de UFC proberen zijn eerste overwinning binnen de organisatie te pakken. Rowe neemt het op in de Welterweight divisie tegen Orion Cosce. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie op 31 juli. MMA Fighting maakte de partij bekend.

Philip Rowe (MMA 7-3/UFC 0-1) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière in 2014. Rowe had een zeer moeilijke start met twee verliespartijen achter elkaar. Echter wist Rowe sindsdien orde op zaken te stellen en wist hij losse partijen voor organisaties als Battleground MMA, V3 Fights, Cage Sport en ook Island Fights te winnen. Tijdens zijn Island Fights partij versloeg Rowe zijn tegenstander Matt McKeon via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Mede door deze overwinning mocht Rowe zich bewijzen tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Rowe nam het op tegen Leon Shahbazyan. Shahbazyan was favoriet voor het gevecht echter liet Rowe zien dat het gaat om wat er in de kooi gebeurd. Rowe versloeg Shahbazyan in de derde ronde via TKO en kreeg het felbegeerde UFC contract. Rowe zou in Maart 2020 zijn debuut maken tegen Laureano Staropoli, maar werd om onbekende redenen van het gevecht gehaald. Rowe zou het vervolgens op gaan nemen tegen Cole Williams. Echter werd deze partij in verband met COVID-19 gecanceld. Uiteindelijk zou Rowe vervolgens worden ingepland in Augustus 2020 tegen Matthew Semelsberger. Wederom zou Rowe niet vechten. Reden van afwezigheid was onbekend. Rowe maakte eindelijk zijn debuut voor de UFC in Februari 2021. Via een controversiële Unanimous Decision werd verloren van Gabe Green.

Embed from Getty Images

Orion Cosce (MMA 7-0/UFC 0-0) startte zijn professionele carrière in 2018. Cosce rolde via het worstelen en zijn voorliefde voor Dragonball Z in het MMA. Cosce werd geboren in Weitchpec, Californië. Een plaats met een populatie van slecht 150 mensen. Cosce wist in de regionale MMA scene hoge ogen te gooien en trok met een 6-0 record de aandacht van de UFC. Cosce deed mee aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series en werd gematcht tegen Matt Dixon. Cosce was underdog in de partij, maar liet zien dat hij in de derde ronde de betere en fittere vechter was. Cosce finishte Dixon en verdiende daarmee zijn UFC contract. Cosce zou zijn UFC debuut maken in November 2020 tegen Nicolas Dalby, maar raakte geblesseerd waardoor hij niet in actie kwam.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »