breaking news

Philip Rowe vs. Matthew Semelsberger toegevoegd aan UFC evenement op 22 augustus

August 7th, 2020 | by Redactie
Philip Rowe vs. Matthew Semelsberger toegevoegd aan UFC evenement op 22 augustus
UFC
0

Philip Rowe gaat eindelijk na meerdere gecancelde gevechten zijn UFC debuut maken. “Philly Fresh” gaat het op 22 augustus aanstaande opnemen tegen eveneens UFC debutant Matthew Semelsberger in de Welterweight divisie. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Fight Bananas maakte de partij bekend.

Philip Rowe (MMA 7-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière in 2014. Rowe had een zeer moeilijke start met twee verliespartijen achter elkaar. Echter wist Rowe sindsdien orde op zaken te stellen en wist hij losse partijen voor organisaties als Battleground MMA, V3 Fights, Cage Sport en ook Island Fights te winnen. Tijdens zijn Island Fights partij versloeg Rowe zijn tegenstander Matt McKeon via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Mede door deze overwinning mocht Rowe zich bewijzen tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Rowe nam het op tegen Leon Shahbazyan. Shahbazyan was favoriet voor het gevecht echter liet Rowe zien dat het gaat om wat er in de kooi gebeurd. Rowe versloeg Shahbazyan in de derde ronde via TKO en kreeg het felbegeerde UFC contract. Rowe zou in Maart 2020 zijn debuut maken tegen Laureano Staropoli, maar werd om onbekende redenen van het gevecht gehaald. Rowe zou het vervolgens op gaan nemen tegen Cole Williams. Echter werd deze partij in verband met COVID-19 gecanceld.

Embed from Getty Images

Matthew Semelsberger (MMA 6-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele debuut maakte in 2017. Semelsberger wist in zijn eerste anderhalf jaar als prof een record van 4-2 neer te zetten, en maakte vervolgens in 2019 zijn opwachting bij de CFFC organisatie tegen de ongeslagen Zulkarnaiyn Kamchybekov. Semelsberger won de partij via Split Decision. Vervolgens wist hij nog twee partijen te winnen waaronder een overwinning tegen Bellator MMA veteraan Richard Patishnock. Semelsberger tekende in Augustus 2020 een UFC contract.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »