breaking news

Phil Hawes treft Jacob Malkoun tijdens UFC 254 in Abu Dhabi

September 20th, 2020 | by Redactie
Phil Hawes treft Jacob Malkoun tijdens UFC 254 in Abu Dhabi
UFC
0

De UFC heeft een nieuwe Middleweight partij toegevoegd aan het UFC 254 evenement op 24 oktober in Abu Dhabi, VAE. DWCS contract winnaar Phil Hawes maakt zijn UFC debuut tegen de ongeslagen en eveneens debuterende Jacob Malkoun. Het gevecht zal plaatsvinden op Yas Island en werd bekend gemaakt door AG Fight.

Phil Hawes (MMA 8-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2014. Hawes werd in zijn beginperiode veel vergeleken met trainingspartner Jon Jones waardoor er vaak erg hoge verwachtingen waren. Met een 3-0 record deed Hawes mee aan The Ultimate Fighter 23. Hawes verloor in het eliminatie gevecht om het huis in te komen van latere winnaar Andrew Sanchez. Na vervolgens een van zijn twee partijen bij de WSOF organisatie gewonnen te hebben kreeg Hawes de kans om tijdens het eerste seizoen van de Dana White’s Contender Series een UFC contract te verdienen. Echter verloor Hawes via TKO in de tweede ronde van Julian Marquez. Hawes vocht vervolgens een losse partij voor Bellator MMA en twee partijen voor Brave CF. Alle drie de gevechten werden gewonnen. Hawes kreeg vervolgens een derde kans van de UFC tijdens het vierde seizoen van de DWCS. Tegenstander was de Rus Khadzhimurat Bestaev. Hawes won het gevecht via TKO in de eerste ronde en kreeg eindelijk zijn UFC contract.

Embed from Getty Images

Jacob Malkoun (MMA 4-0/UFC 0-0) is een Australische MMA vechter en vaste trainingspartner van voormalig UFC Middleweight kampioen Robert Whittaker. Malkoun maakte in 2017 zijn professionele debuut. Zijn debuut wist hij via Unanimous Decision te winnen van Cam Rowston. Vervolgens wist Malkoun twee partijen voortijdig te finishen, en tekende hij in 2019 bij Eternal MMA. Ook daar wist Malkoun te winnen door Sebastien Temesi via Unanimous Decision te verslaan. In Augustus 2020 tekende Malkoun bij de UFC.

HEX MMA 17 - Gracie Jiu Jitsu Smeaton Grange

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »