breaking news

Phil Hawes blijft actief en treft Deron Winn op 17 juli

May 9th, 2021 | by Redactie
Phil Hawes blijft actief en treft Deron Winn op 17 juli
UFC
0

Phil Hawes maakt een snelle terugkeer in de octagon. James Lynch meldt dat de middleweight dubbel geboekt was en hij dus moest afwachten hoe zijn gevecht van afgelopen nacht liep. Hawes won het gevecht en liep weinig schade op, waardoor hij het nu op 17 juli, tijdens een UFC Fight Night, zal opnemen tegen Deron Winn.

“Megatron” maakte afgelopen oktober, tijdens UFC 254, zijn debuut bij de UFC. Hij nam het op tegen de eveneens debuterende Jacob Malkoun, die hij knock-out wist te slaan. Vervolgens vocht Hawes nog tweemaal. In februari wist hij Nassourdine Imavov, via een majority decision, te verslaan en afgelopen nacht kwam daar een overwinning tegen Kyle Daukaus bij. Tot dusver een actief jaar voor Hawes.

Deron Winn wist in zijn laatste gevecht een negatieve reeks van twee verloren gevechten te doorbreken. De middleweight die onder de banner van American Kickboxing Academy vecht verloor na zijn gewonnen debuut, tegen Eric Spicely, van Darren Stewart (split decision) en Gerald Meerschaert (rear naked choke). In december wist hij eindelijk weer te winnen. Winn nam het op tegen Antônio Arroyo die hij, via een unanimous decision, wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »