breaking news

PFL Regular Season Event 3 met o.a. Fabricio Werdum, Kayla Harrison & Cindy Dandois

March 9th, 2021 | by Marcel Dorff
PFL Regular Season Event 3 met o.a. Fabricio Werdum, Kayla Harrison & Cindy Dandois
PFL
0

PFL maakt na een jaar afwezigheid in verband met de coronacrisis op 23 april aanstaande haar terugkeer. Eerder werden al de eerste twee evenementen aangekondigd. Inmiddels is ook het derde evenement op 6 mei ook officieel. Net als eerdere seizoenen zal de organisatie in verschillende gewichtsklassen een “league format” van twee partijen per vechter organiseren. De Top 8 van elke divisie (beide vrouwen Top 4) plaatst zich voor de kwartfinales. Een overwinning levert 3 punten op. Een finish in de eerste ronde levert nogmaals 3 punten op. Een finish in de tweede ronde 2 extra punten en een finish in de derde ronde een extra punt.

Tijdens het derde evenement op 6 mei komen de Heavyweight vechters en Women’s Lightweight vechters in actie. Tijdens het Main Event maakt voormalig UFC Heavyweight kampioen Fabricio Werdum zijn PFL debuut tegen Renan Ferreira. Ook Kayla Harrison maakt haar opwachting tegen Mariana Morais. Harrison is de titelhoudster in de Women’s Lightweight divisie. Huidig Heavyweight kampioen Ali Isaev treft de Duitser Hatef Moeil. Tot slot maakt ook de Belgische Cindy Dandois haar PFL debuut op de prelims tegen Kaitlin Young.

Eveneens maken bekende vechters als Mohammed Usman, Justin Willis, Larissa Pacheco en Ante Delija onder meer hun opwachting.

Bekijk hieronder alle gevechten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »