breaking news

PFL Regular Season Event 2 met o.a. Rory MacDonald, Ray Cooper III & Magomed Magomedkerimov

March 2nd, 2021 | by Redactie
PFL Regular Season Event 2 met o.a. Rory MacDonald, Ray Cooper III & Magomed Magomedkerimov
PFL
0

PFL maakt na een jaar afwezigheid in verband met de coronacrisis op 23 april aanstaande haar terugkeer. Eerder werd al het eerste evenement aangekondigd door de organisatie. Inmiddels is ook het tweede evenement op 29 april officieel. Net als eerdere seizoenen zal de organisatie in verschillende gewichtsklassen een “league format” van twee partijen per vechter organiseren. De Top 8 van elke divisie (beide vrouwen Top 4) plaatst zich voor de kwartfinales. Een overwinning levert 3 punten op. Een finish in de eerste ronde levert nogmaals 3 punten op. Een finish in de tweede ronde 2 extra punten en een finish in de derde ronde een extra punt.

Tijdens het tweede evenement op 29 april komen de Welterweight vechters en Light-Heavyweight vechters in actie. Tijdens het Main Event maakt de Canadees Rory MacDonald zijn lang verwachte PFL debuut tegen David Michaud. Beide vechters hebben een verleden bij de UFC. Ook Ray Cooper III maakt zijn opwachting tegen Jason Ponet. Cooper III is de titelhouder in de Welterweight divisie. Ook Magomed Magomedkerimov maakt zijn opwachting. De kampioen van 2018 treed aan op de featured prelim tegen João Zeferino. De huidige kampioen in de Light-Heavyweight divisie Emiliano Sordi opent de Main Card tegen Chris Camozzi.

Eveneens maken bekende vechters als Gleison Tibau, Alexey Kunchenko, Cezar Ferreira en Nikolai Aleksakhin hun promotionele debuut.

Bekijk hieronder alle gevechten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »