breaking news

PFL maakt vechters bekend voor 2019 die strijden voor 1 miljoen dollar

April 1st, 2019 | by Marcel Dorff
PFL maakt vechters bekend voor 2019 die strijden voor 1 miljoen dollar
PFL
0

De afgelopen maanden heeft de ProFightLeague de schema’s en vechters bekend gemaakt die meedoen aan het seizoen 2019 van de PFL MMA competitie. Zo zullen vier Kampioenen terugkeren. Middleweight Kampioen Louis Taylor stapt over naar de Welterweight divisie omdat PFL geen Middleweight toernooi zal houden dit jaar. PFL heeft daarvoor in de plaats een Lightweight divisie voor vrouwen ingevoerd. In Nederland is de PFL gratis te volgen via Facebook.

De PFL heeft een aantal verrassende namen gecontracteerd. Zo komt Jordan Johnson over van de UFC. De Amerikaan was in de Octagon nog altijd ongeslagen. Ook de Canadees Jeremy Kennedy, Fortis MMA vechter Damon Jackson en Fans’ favorite Chris Curtis zien we terug tijdens PFL MMA 2019. PFL shopte ook in het buitenland en wist onder meer Satoshi Ishii, Movlid Khaibulaev, Akhmed Aliev, Mikhail Mokhnatkin, Denis Goltsov en voormalig TUF winnaar Glaico Franca aan zich te binden.

De regels zijn hetzelfde als vorig jaar.

Tussen Mei en Augustus 2019 zullen in totaal zes ‘’regular season’’ evenementen plaatsvinden. Hier zullen per gewichtsklasse uiteindelijk vier vechters afvallen die niet naar de playoffs zullen gaan die in Oktober 2019 gepland staan. Uiteindelijk zullen de zes titelgevechten plaatsvinden op 31 December 2019.

Het evenementen schema.

Het prijzengeld voor de playoff deelnemers:
Kampioen : 1 miljoen dollar.
Verliezend finalist : 2 ton.
Verliezende halve finalisten : 1 ton.
Verliezende kwartfinalisten : 50.000 dollar.

De afvallers tijdens het ”regular season”:
Alle vechters vechten twee partijen tijdens het regular season. De vechters hebben allemaal een contract voor twee partijen. En krijgen dus gewoon hun show/win geld betaald dat vooraf is overeengekomen in het contract.

Het puntensysteem voor de ‘’regular season’’ gevechten.
Overwinning : 3 punten.
Gelijkspel : 1 punt.
Finish in de 1e ronde : 3 punten.
Finish in de 2e ronde : 2 punten.
Finish in de 3e ronde : 1 punt.

Regels voor de Playoffs :
De Kwartfinales en Halve Finales worden op een evenement gevochten. De kwartfinalepartijen duren tweemaal vijf minuten, terwijl de halve finale driemaal vijf minuten zullen duren. Extra rondes zijn niet toegestaan. Bij een eventuele ‘’draw’’ zullen de juryleden een winnaar moeten aanwijzen. Uiteindelijk zullen de zes titelgevechten plaatsvinden op 31 December 2019 in gevechten van vijfmaal vijf minuten.

Bekijk hieronder de vechters per gewichtsklasse.

Geel: Kampioenen 2018.
Goudgeel: Terugkerende toernooi vechters.
Groen: Nieuwe toernooi vechters.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »