breaking news

Petr Yan ondergaat succesvolle elleboog operatie

June 27th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Petr Yan ondergaat succesvolle elleboog operatie
UFC
0

Petr Yan zal een tijdje niet vechten in de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij heeft een operatie ondergaan aan zijn elleboog voor het herstel van zijn blessure. De 26-jarige Yan verwacht een herstelperiode van vier tot zes weken.

Powered by Aiki Budo.

Petr Yan vocht afgelopen 8 juni tegen Jimmie Rivera tijdens UFC 238. Hij haalde na drie rondes de jury over de sterkste te zijn en ontving de unanieme beslissing. Yan is slechts een jaar in dienst bij de baas en heeft al vijf UFC partijen gewonnen. Met zijn record van 13 om 1 is hij een favoriet voor de titel.

Yan informeerde zijn fans via social media:

https://www.instagram.com/p/BzIkC1nnrFX/?utm_source=ig_embed

De vertaling: “Hallo allemaal, alles gaat goed met mij. De operatie ging volgens plan. In 1,5 a 2 maanden ben ik weer volledig hersteld!!!! Deze blessure gaf mij niet de mogelijkheid om volluit te trainen. Nu zal ik sterker terugkomen! Ik heb geduld en geloof in mijzelf. Ik wil mijn teamgenoten en de UFC bedanken voor de hulp. Bedankt allemaal. Ik kan weer trainen als de Terminator.”

Yan hoopt op een interim Bantamweight titelgevecht tegen Aljamain Sterling. Dit omdat de kampioen een schouderblessure heeft in pas weer gaat strijden in 2020.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »