breaking news

Peter Queally vs. Patricky Pitbull tijdens Bellator Dublin

March 9th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Peter Queally vs. Patricky Pitbull tijdens Bellator Dublin
Bellator MMA
0

Patricky “Pitbull” Freire maakt na een uitstapje bij Rizin zijn terugkeer bij Bellator. Op 3 oktober neemt hij het tijdens Bellator Dublin op tegen de Ier Peter Queally. Zo hebben wij uit een zeer betrouwbare kunnen bevestigen.

Een bijzonder moment vanochtend. Op Twitter verscheen deze tweet. Wij hebben inmiddels via een zeer betrouwbare bron kunnen bevestigen dat dit klopt. De officiële bekendmaking van Bellator moet overigens nog komen.

Dit gevecht luidt de officiële terugkeer van Patricky “Pitbull” Freire (23-9-0, 15-7-0 Bellator) in bij Bellator. Tijdens Rizin 19 & 20, de co-promotie evenementen van Rizin en Bellator, vocht hij voor Rizin. Waar hij meedeed aan de lightweight Grand Prix. Hij behaalde de finale, maar verloor deze uiteindelijk van de Azerbeidzjaan Tofiq Musayev.

Voor Peter Queally (12-5-1, 1-1-0 Bellator) zal dit zijn eerste gevecht na meer dan een jaar zijn. Op 27 september 2019 tijdens Bellator 227 in Dublin, Ierland vocht hij zijn laatste partij. Hij versloeg in zijn thuisland de Brit Ryan Scope via TKO. Queally had op 22 februari tijdens Bellator 240, eveneens in Dublin, een gevecht met de Amerikaan Brent Primus geboekt staan. Deze moest hij uiteindelijk afzeggen omdat hij een blessure opliep.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »