breaking news

Paulo Boer tekent contract bij Fight Club Den Haag

November 7th, 2019 | by Redactie
Paulo Boer tekent contract bij Fight Club Den Haag
Combat Sports
0

In 23 februari 2020 stapt Paulo Boer opnieuw op het canvas om zijn harde training waar te maken. Tijdens Lekkah Rausuh 2.0. keert hij terug tegen een nog onbekende tegenstander. Paulo Boer is bekend van partijen bij onder andere World Fighting League, Fair FC, A1WCC, Glorious Heroes en zijn gevecht tijdens de eerste ronde van The Ultimate Fighter seizoen 22.

De 33-jarige MMA vechter uit Groningen heeft zestien professioneel MMA-partijen op zijn naam staan. Hier heeft hij er 10 van gewonnen, vijf van verloren en één is beëindigd in een draw. Zijn gevecht tijdens The Ultimate Fighter seizoen 22 wordt niet meegeteld in de rankings. Hier verloor hij van de oorspronkelijke finalist Saul Rogers.
Paulo is begonnen met het nemen van judoklassen. Dit gevolgd met kickbokstrainingen maakte zijn spel compleet. Van judo naar kickboksen naar MMA is tenslotte een sterk pakket.

Paolo Boer heeft zojuist zijn managentcontract bij Fight Club Den Haag ondertekend. Paolo zal zondag 23 februari 2020 in actie komen @ Lekkah Rausuh 2.0.Paolo, welcome to the Fight Club Den Haag Family.

Geplaatst door Fightclubdenhaag op Woensdag 6 november 2019

Voordat het bovenstaande evenement gaat plaatsvinden komt FCDH eerst met Oldskool Heroes 3.0. Hier vechten namen als Cindy Dandois, Soufyan Aarab en Adnan Abdelghani voor de winst.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.