breaking news

Paulo Boer in actie tijdens GMC 9

September 21st, 2016 | by Stefan Van Erp
Paulo Boer in actie tijdens GMC 9
MMA
0

Op 19 november stapt Paulo Boer opnieuw op het canvas om zijn harde trainingen waar te maken. Tijdens German MMA Championship 9 vecht hij voor de Lightweight titel tegen de sterke Mohamed Grabinski. Beide mannen hebben elkaar buiten het veld al eens eerder ontmoet tijdens de opnames van The Ultimate Fighter seizoen 22. Hier deden ze een poging om de TUF villa te betreden.

GMC organiseert voor de negende keer een MMA evenement in Castrop-Reuxel, een stad dat ongeveer 50 kilometer verwijderd ligt van de Nederlandse grens. Nu Lightweight kampioen Djamil Chan vertrokken is naar Bellator MMA wordt de titel weer in het midden van de kooi gelegd. Het is aan Paulo Boer en Mohammed Grabinski om hiervoor te vechten.

Paulo Boer is een 30-jarige MMA vechter uit Groningen. Hij heeft 13 profesionele MMA-partijen op zijn naam staan. Hier heeft zijn er 10 van gewonnen, twee verloren en één is beeindigd in een draw. Zijn gevecht tijdens The Ultimate Fighter wordt niet meegeteld in de rankings. Hier verloor hij van de oorspronkelijke finalist Saul Rogers.
Paulo is begonnen met het nemen van judoklassen. Dit gevolgd met kickbokstrainingen maakte zijn spel compleet. Van judo naar kickboksen naar MMA is tenslotte een sterk pakket

pauloo

Aan de andere kant van de kooi staat Mohamed Grabinski. Een 25-jarige Duitser geboren in Dusseldorf, Duitsland. Hij heeft samen met zijn team bij Pride Gym Dusseldorf een record weten te behalen van 13 win partijen en twee verlies partijen. Ook zijn verlies partij van Martin Svensson tijdens The Ultimate Fighter 22 wordt niet meegeteld in zijn officiele record. Grabinski kent veel sterke wapens, zo slaagde hij erin om partijen te beeindigen door middel van submissions en knock-outs. Vier van zijn 15 partijen eindigde in een beslissing.

foto

Leave a Reply

Translate »