breaking news

Paul Felder vecht op short notice tegen Rafael dos Anjos

November 9th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Paul Felder vecht op short notice tegen Rafael dos Anjos
UFC
0

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Islam Makhachev niet kon vechten ging de UFC hard op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Rafael dos Anjos. En ze hebben niet lang hoeven zoeken. Brett Okamoto van ESPN weet te melden dat Paul Felder de nieuwe tegenstander van Rafael dos Anjos is. Het gevecht zal in de lightweight divisie plaatsvinden.

Paul Felder vocht in februari, tegen Dan Hooker, voor het laatst. Het gevecht verloor hij via een split decision. Daarvoor was “The Irish Dragon” bezig aan een sterke winstreeks van vijf gevechten in de lightweight divisie. Tussendoor nam Felder het in een welterweight gevecht op tegen Mike Perry, dit gevecht verloor hij eveneens via een split decision.

Rafael dos Anjos vocht in 2016 voor het laatst in de lightweight divisie. De voormalig UFC lightweight kampioen vocht sinds 2017 acht partijen in de welterweight divisie. Hiervan wist hij er vier te winnen en vier te verliezen. Van de gewonnen partijen wist hij er twee te winnen via een ‘arm triangle choke’, de verloren gevechten eindigden allemaal in een decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »