breaking news

Paul Daley vs. Sabah Homasi toegevoegd aan line-up Bellator 232

September 12th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Paul Daley vs. Sabah Homasi toegevoegd aan line-up Bellator 232
Bellator MMA
0

De Amerikaanse organisatie heeft het co-main event voor Bellator 232 ingevuld. Zo zijn Paul Daley en Sabah Homasi de aangewezen vechters om het publiek te vermaken op een spectaculair gevecht. Het evenement wordt op 26 oktober gehouden in de Mohegan Sun van Uncasville, CT. Het is aan Rory MacDonald en Douglas Lima om de avond af te sluiten. Beide vechters strijden voor de Welterweight titel. Slechts een enkele dag eerder strijden Frank Mir en Roy Nelson opnieuw tijdens Bellator 231. ESPN maakte het gevecht tussen Daley en Homasi bekend.

De 36-jarige Paul Daley hoopt zijn knipperlicht-record in het groen te trekken. Na verliespartijen van onder andere Douglas Lima, Jon Fitch enMichael Page lijkt hij met zijn recentste overwinning van Erick Silva weer het winnende pad te hebben. Daley vecht voor de elfde keer in de kooi van Bellator MMA.

Tegenover hem komt de 30-jarige Sabah Homasi te staan. Deze vechter kent een professioneel record van 13 om 8 en is af en toe te vinden bij de organisatie van Coker. Zo kwam hij tijdens Bellator 21, 93, 124 en 225 terug met zeer sterke partijen. In de tussentijd was hij actief bij de UFC, Strikeforce, WXC en Titan FC.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »