breaking news

Paul Craig en Jamahal Hill treffen elkaar op 20 maart

January 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Paul Craig en Jamahal Hill treffen elkaar op 20 maart
UFC
0

Lightheavyweights Paul Craig en Jamahal Hill gaan het op 20 maart, tijdens een UFC Fight Night, in een gevecht dat een spektakelstuk belooft te worden tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

De Schot Paul Craig is bezig aan een sterke reeks binnen de UFC. Zo verloor hij maar één van zijn laatste zes gevechten, een ander eindigde in een ‘split draw’, de rest wist hij allemaal via een finish te winnen. Craig wist hiermee drie “Performance of the Night” bonussen te verdienen. In zijn laatste gevecht wist hij, in een rematch, de Braziliaan en UFC legende Shogun Rua via een TKO te verslaan.

Jamahal Hill is nog ongeslagen in zijn professionele MMA-carrière, die hij in 2017 begon. Twee jaar later deed hij mee aan de Dana White’s Contender Series waar hij, door Alexander Poppeck via een TKO te verslaan, een UFC contract verdiende. Hill wist zijn eerste drie gevechten te winnen, maar zijn TKO winst tegen Klidson Abreu werd, door een positieve marihuanatest, omgedraaid naar een ‘no contest’. In zijn meest recente gevecht wist Hill de veteraan Ovince Saint Preux via een TKO te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »