breaking news

Patricky Freire vs. Derek Campos 2 tijdens Bellator 181

April 22nd, 2017 | by Redactie
Patricky Freire vs. Derek Campos 2 tijdens Bellator 181
Bellator MMA
0

Eerder vandaag liet Bellator weten dat Patricky ‘Pitbull’ en Derek Campos het voor de tweede keer tegen elkaar gaan opnemen tijdens het main event van Bellator 181. De rematch zal plaatsvinden op 14 juli in Thackerville, Oklahoma. Bellator 181 zal worden uitgezonden op SPIKE.

In 2014 troffen beide heren elkaar voor de eerste keer in de Bellator kooi, toen de halve finales van het Lightweight toernooi werden afgewerkt. Destijds was Patricky Freire, met een fraaie (T)KO, de winnaar.

De laatste drie gevechten van Campos werden echter allemaal gewonnen en is hierdoor bezig aan een indrukwekkende opmars. Na een mooie KO overwinning op Melvin Guillard, moest onze landgenoot Djamil Chan er na een jury beslissing aan geloven. Recent wist Campos een puike prestatie neer te zetten door te winnen van Derek Anderson.

Het jaar 2016 eindigde voor Freire niet zoals gepland. Zijn gevecht voor de vacante Lightweight titel ging verloren tegen een zeer sterke Michael Chandler. Het duurde even voordat Pitbull zijn terugkeer maakte, maar 2017 begon érg goed voor de Braziliaan. MMA topper Josh Thomson werd op KO verslagen en zo begon de lange weg richting een nieuwe kans op de titel.

Zowel Campos als Freire zijn niet meer ver verwijderd van dat gevecht voor de titel, maar er zal slechts één vechter de ladder kunnen beklimmen en dat felbegeerde gevecht veilig stellen.

Houdt MMADNA in de gaten voor meer nieuws omtrent Bellator 181.

Comments are closed.

Translate »