breaking news

Patricio Pitbull treft Pedro Carvalho in featherweight titelgevecht

September 22nd, 2020 | by Redactie
Patricio Pitbull treft Pedro Carvalho in featherweight titelgevecht
Bellator MMA
0

Patricio Pitbull gaat het op 12 november, tijdens de kwartfinale van de Bellator featherweight Grand Prix, opnemen tegen Pedro Carvalho, zo meldt MMA Fighting. Het gevecht had in maart plaats moeten vinden, maar ging door COVID-19 uiteindelijk niet door. Patricio Pitbull zet in elk gevecht van de Grand Prix zijn featherweight titel op het spel.

Patricio Pitbull is momenteel een “double champ” binnen Bellator. In 2017 heroverde hij de featherweight titel van Daniel Straus, die hij in 2015 van hem verloor. Vervolgens won hij in 2019 de lightweight titel door, de inmiddels naar de UFC overgestapte, Michael Chandler via een TKO te verslaan. Pitbull versloeg Juan Archuleta, via een unanimous decision, in de eerste ronde van de Grand Prix.

Pedro Carvalho maakte in 2018 zijn debuut bij Bellator, en is in zijn vier gevechten bij de promotie nog ongeslagen. Hiervan won hij er drie via een finish. In de eerste ronde van de Grand Prix wist hij Sam Sicilia via een “face crank” submission te verslaan.

De winnaar van dit gevecht zal het opnemen tegen de winnaar van de partij tussen Emmanuel Sanchez en Daniel Weichel.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »