breaking news

Patricio ”Pitbull” rematcht Daniel Weichel voor Featherweight titel in Rome

April 10th, 2018 | by Marcel Dorff
Patricio ”Pitbull” rematcht Daniel Weichel voor Featherweight titel in Rome
Bellator MMA/Kickboxing
0

De Braziliaan Patricio ”Pitbull” Freire zal op 14 Juli 2018 zijn Featherweight titel gaan verdedigen in een rematch tegen de Duitser Daniel Weichel. Dit heeft Bellator via een officieel bericht bekend gemaakt. Beide mannen treffen elkaar in het Foro Italico te Rome, Italië tijdens Bellator 203. Het gevecht zal dienen als het Main Event van de avond. In 2015 stonden beide mannen al eens tegenover elkaar, toen won ”Pitbull” via KO in de tweede ronde. 

Ook de Italiaanse veteraan Alessio Sakara zal zijn opwachting maken tijdens dit evenement. ”Legionarius” zal vechten tegen de Engelsman Jamie Sloane die zijn debuut maakt voor de organisatie. Dit gevecht zal plaatsvinden in de Middleweight divisie.

Ook zal een deel van de card onder de naam ”Bellator Kickboxing 10” plaatsvinden. Tijdens het Main Event van die card zal de Italiaanse legende Giorgio Petrosyan zijn debuut maken voor Bellator Kickboxing. ”The Doctor” zal meteen voor de titel vechten tegen de Wit-Rus Chingiz Allazov. Het gevecht zal gaan om de allereerste Bellator Kickboxing Lightweight titel.

Tijdens het Co-Main Event van die card maakte Bellator Kickboxing Featherweight Kampioen Kevin Ross zijn opwachting. Ross zal zijn titel op het spel zetten tegen de Canadees Gabriel Varga. Varga is voormalig GLORY Kickboxing Kampioen. Na een matige start voor Bellator Kickboxing pakte Varga in December vorig jaar in Florence zijn eerste overwinning voor de organisatie. Varga mag nu dus de Kampioen Kevin Ross gaan uitdagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »