breaking news

Pannie Kianzad & Sarah Kaufman verzorgen het Main Event tijdens Invicta FC 27

December 19th, 2017 | by Marcel Dorff
Pannie Kianzad & Sarah Kaufman verzorgen het Main Event tijdens Invicta FC 27
Invicta FC
0

Het 27ste evenement van Invicta FC is officieel door de organisatie aangekondigd. Op 13 Januari 2018 in de Scottish Rite Temple te Kansas City, Missouri zal het evenement plaatsvinden. In de Bantamweight divisie zal de Zweeds-Iranese Pannie Kianzad stuiten op de voormalig Strikeforce Bantamweight Kampioen Sarah Kaufman tijdens het Main Event van de avond.

Pannie Kianzad zit op dit moment in een mindere fase van haar carrière. Kianzad maakte in 2014 als ongeslagen vechtster en de Cage Warriors titel op zak de overstap naar de Invicta FC organisatie. Na haar debuut te hebben gewonnen van de inmiddels in de UFC vechtende Jessica-Rose Clark verloor Kianzad zowel van Tonya Evinger als van Raquel Pa’aluhi. Het gevecht tegen Evinger zou om de titel gaan, maar omdat Kianzad haar streefgewicht overschreed was het een ‘’non-titlefight’’.

Haar tegenstandster Sarah Kaufman mag gezien worden als misschien wel de meest succesvolle vrouwelijke MMA vechtster uit Canada. Kaufman maakte naam in de Strikeforce organisatie waar ze de Bantamweight titel wist te winnen. Onder meer namen als Miesha Tate, Roxanne Modafferi en Alexis Davis werden verslagen. Nadat de UFC de organisatie overnam tekende Kaufman (na een klein uitstapje bij Invicta FC) voor de UFC. Na slechts een overwinning in vier optredens gingen Kaufman en de UFC uit elkaar. Kaufman vocht ruim 15 maanden niet. Maar kwam terug met een knappe overwinning tegen Jessica-Rose Clark. Kaufman mag nu gaan proberen om haar carrière nieuw leven in te blazen.

De Invicta FC organisatie maakte ook nog de volgende gevechten bekend voor Invicta FC 27.

Flyweight: Vanessa Porto vs. Mariana Morais
Strawweight: Sharon Jacobson vs. Ashley Nichols
Atomweight: Ashley Cummins vs. Stephanie Alba
Flyweight: Brogan Walker-Sanchez vs. TBA
Featherweight: Felicia Spencer vs. Akeela Al-Hameed
Strawweight: Mallory Martin vs. Tiffany Masters
Atomweight: Melissa Wang vs. Loma Lookboonmee
Strawweight: Jade Ripley vs. Helen Peralta

Comments are closed.

Translate »