breaking news

Paddy Pimblett verdedigt titel tegen Nad Narimani tijdens Cage Warriors 82

February 7th, 2017 | by Stefan Van Erp

Cage Warriors Featherweight kampioen Paddy Pimblett gaat voor de tweede maal zijn titel verdedigen. Op 1 april zal hij het in de Echo Arena in zijn thuisstat Liverpool op gaan nemen tegen Nad Narimani uit Bristol. Het gerucht gaat dat na dit gevecht Pimblett richting UFC of Bellator zal gaan 

Paddy “The Baddy” Pimblett is bezig aan een indrukwekkende zegereeks. Sinds zijn verlies tegen Cameron Else in 2013 heeft Pimblett 9 partijen op rij gewonnen. Zijn laatste overwinning was een zwaarbevochte tegen Julian Erosa. Na de volle 5 ronden te hebben gevochten trok Pimblett aan het langste eind via een Unanimos Decision. Pimblett is een publiekslieveling in zijn thuisland. Met zijn attractieve vechtstijl en karakteristiek kapsel heeft hij vele fans veroverd.

Zijn tegenstander Nad Narimani heeft een record van 9 winstpartijen en 2 verliespartijen. Hij is net als Paddy sterk in het grondwerk en heeft dan ook 5 overwinningen via een Submission geboekt.  Zijn laatste overwinning dateert van 4 juni 2016 toen hij Daniel Requeijo via een Submission (Guillotine Choke) versloeg.

Comments are closed.

Translate »