breaking news

Paddy Pimblett hoopt na zaterdag een UFC contract te ontvangen

March 31st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De slechts 22-jarige Cage Warrior Featherweight kampioen uit Liverpool, Engeland stapt aanstaande zaterdag de kooi in om te strijden tijdens het evenement Cage Warriors Fighting Championship 82. Hij staat ingeroosterd om te knokken tegen Nad Narimani, een 29-jarige Engelse vechter met een professioneel record van 9 om 2. Zoals eerdere prestaties beloofd Paddy er weer een spektakel van te maken.

Pimblett, die momenteel negen partijen op rij heeft gewonnen, wordt gezien als een van de talentvolste opkomende vechter die wellicht binnenkort een uitnodiging mag ontvangen van de UFC. Van al deze overwinningen won hij er zes op submission, drie met knock-out en vier partijen vielen in de handen van de jury. Hij won zijn titel in september na een technische knock-out overwinning van Johnny Frachey. Afgelopen 12 november 2016 stond ‘The Baddy’ ingeroosterd om te strijden tegen The Ultimate Fighter seizoen 22 finalist Julian Erosa. Het gevecht ging over en weer en uiteindelijk heeft Pimblett de jury overtuigt de sterkste te zijn.

The Baddy heeft hoopvolle toekomstplannen: “I am seriously considering moving up to lightweight because the weight cut is getting harder and harder but we’ll see what happens. If I get the UFC i am happy to fight at 145 and 155 to snap necks and take cheques all day.”

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »