breaking news

Ovince Saint Preux treft Philipe Lins op 13 november

August 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ovince Saint Preux treft Philipe Lins op 13 november
UFC
0

Ovince Saint Preux en Philipe Lins gaan het in een lightheavyweight gevecht op 13 november, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Philipe Lins maakt zijn UFC lightheavyweight debuut.

“OSP” kent een ongelukkige laatste vier gevechten. De veteraan maakte in 2020, tegen Ben Rothwell, zijn heavyweight debuut. Saint Preux verloor het gevecht via een split decision, waarna hij besloot om terug te keren naar de lightheavyweight divisie. In zijn terugkeer wist hij Alonzo Menifield knock-out te slaan. Hierna vocht Saint Preux nog een keer in de lightheavyweight divisie om vervolgens weer de switch naar heavyweight te maken. In allebei de partijen verloor hij door middel van een finish. Nu stapt Saint Preux weer als lightheavyweight de octagon in.

Philipe Lins is nog op zoek naar zijn eerste winst in de UFC octagon. De voormalig PFL heavyweight kampioen maakte vorig jaar mei, tegen Andrei Arlovski, zijn UFC-debuut. Hij verloor het gevecht via een unanimous decision. In zijn tweede en meest recente gevecht, dat een maand na zijn debuut plaatvond, had Lins nog minder geluk. Hij werd door Tanner Boser knock-out geslagen. Nu keert Lins terug naar de gewichtsklasse waarin hij als professioneel MMA-vechter begon.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »