breaking news

Ovince Saint Preux treft Maxim Grishin op 26 juni

March 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ovince Saint Preux treft Maxim Grishin op 26 juni
UFC
0

Ovince Saint Preux en Maxim Grishin gaan het op 26 juni, tijdens een UFC evenement, in een lightheavyweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog onbekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Ovince Saint Preux heeft een enerverend 2020 achter de rug. In mei maakte de veteraan in een split decision verlies tegen Ben Rothwell zijn heavyweight debuut. Maar vier maanden later keerde Saint Preux weer terug naar de lightheavyweight divisie. Bij zijn terugkeer sloeg hij Alonzo Menifield knock-out. Hier kreeg hij een ‘Performance of the Night’ bonus voor. In zijn meest recente gevecht nam Saint Preux het op tegen Jamahal Hill. Dit gevecht verloor hij via een TKO.

Maxim Grishin maakte vorig jaar zijn UFC debuut. De Rus nam het in zijn debuut op tegen Marcin Tybura, dit gevecht verloor hij via een unanimous decision. Vervolgens nam hij het op tegen landgenoot Gadzhimurad Antigulov. Die wist Grishin via een TKO te verslaan. In zijn meest recente gevecht nam Grishin het, vorige maand, op tegen Dustin Jacoby. Dit gevecht verloor Grishin via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »