breaking news

Overeem vs. Harris geannuleerd!

November 1st, 2019 | by Redactie
Overeem vs. Harris geannuleerd!
UFC
0

Alistair Overeem staat over 5 weken weer in de kooi. Tijdens het main event van UFC on ESPN 7 zou Overeem het aanvankelijk opnemen tegen Walt “Big Ticket” Harris.

Vannacht werd door diverse Amerikaanse media bekend gemaakt dat Harris niet in actie zal komen op 7 december. Harris heeft op dit moment veel belangrijkere dingen aan zijn hoofd.

Vorige week werd bekend gemaakt dat zijn stiefdochter vermist wordt. Aniah’s auto werd enkele dagen later, flink beschadigd teruggevonden. De politie heeft inmiddels laten weten dat men ervan uit gaat dat er opzet in het spel is.

Door deze omstandigheden was Harris niet in staat zijn trainingscamp voort te zetten en heeft hij de UFC geïnformeerd niet te zullen vechten.

De organisatie heeft het gevecht overgens nog niet officieel geannuleerd, maar wordt verwacht dit op zeer korte termijn te doen. Achter de schermen zou men al druk bezig zijn om een Heavyweight te vinden die het op ‘5 weeks notice’ durft op te nemen tegen Overeem, die zijn laatste 2 gevechten beide op (T)KO in de 1e ronde wist te winnen.

Moge Aniah en haar familie snel weer herenigd worden!

Comments are closed.

Translate »