breaking news

Opnieuw verlies voor Stefan Struve

July 23rd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Opnieuw verlies voor Stefan Struve
UFC
0

Afgelopen zondag 22 juli stond de Nederlandse Stefan Struve voor de eenentwintigste keer op het beroemde canvas van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Zowel Struve als tegenstander Marcin Tybura kwamen beide van twee verliespartijen en hoopte hun record weer een groene kleur te kunnen geven. Uiteindelijk was het Tybura die de jury wist te overtuigen de sterkste te zijn. Hij ontving de winst met een score van 30-27, 30-27, 29-28.

Powered by Aiki Budo.

Tijdens het staande spel wist Struve de rake klappen te geven. Met sterke lowkicks, goede jabs en een mooie front-kick leverde de slowmotion beelden mooie highlight plaatjes op. Echt was de beverwijker niet opgewassen tegen de sterke worstelvaardigheden van Tybura. Waar hij een paar takedowns wist te ontwijken, belande hij meerdere malen op zijn rug.

Struve verliest hiermee zijn derde partij op rij. Waar hij ooit met een schitterende knock-out won van de oud UFC Heavyweight kampioen, Stipe Miocic. Lukt het hem niet om de winst weer naar zich toe te trekken.

Stefan Struve na de wedstrijd:

https://www.instagram.com/p/BljFXEFHm0K/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=14xevx0nee19e

Er wordt tijdens de rust gekeken naar de wond:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »