breaking news

Ontmoeting tussen Chase Sherman en Jake Collier op 15 januari

October 26th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ontmoeting tussen Chase Sherman en Jake Collier op 15 januari
UFC
0

Zwaargewichten Chase Sherman en Jake Collier gaan het tijdens het eerste UFC evenement van het nieuwe jaar, op 15 januari, tegen elkaar opnemen, zo meldt BJPenn.com. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Chase Sherman hoopt weer te kunnen winnen. “The Vanilla Gorilla” keerde vorig jaar mei, na een afwezigheid van zo’n anderhalf jaar, terug in de UFC. Tijdens zijn terugkeer wist Sherman Ike Villanueva via een TKO te verslaan, maar hierna wist hij geen partij meer te winnen. Zo kwam Sherman nog twee keer in actie. Beide gevechten, tegen Andrei Arlovski en Parker Porter, gingen via een unanimous decision verloren.

Jake Collier kent een wisselvallige tijd in de UFC. Hij maakte in 2014 zijn debuut bij de organisatie en kwam negen keer in actie. Hiervan wist Collier vier gevechten te winnen, vijf partijen gingen er verloren. Ook zijn meest recente partij verloor Collier, toen hij zijn gevecht in juni tegen Carlos Felipe zag eindigen in een split decision winst voor zijn tegenstander.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »