breaking news

Ongeslagen UFC debutante Maycee Barber treft Maia Stevenson tijdens UFC Denver

August 8th, 2018 | by Redactie
Ongeslagen UFC debutante Maycee Barber treft Maia Stevenson tijdens UFC Denver
UFC
0

Zojuist maakte de UFC tijdens de Dana White’s Tuesday Night Contender Series bekend dat Maycee Barber haar UFC debuut zal maken op 10 November 2018. Tijdens UFC Fight Night 139 in Denver, Colorado is Maia Stevenson de opponente. Beide vrouwen treffen elkaar in de Women’s Strawweight divisie. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card in het Pepsi Center.

Maycee Barber (MMA 5-0/UFC 0-0) is een van de jongste MMA vechters in de UFC. Barber staat te boek als groot talent en maakte in 2017 haar Pro-MMA debuut. Barber vocht haar gevechten bij de LFA organisatie waar ze imponeerde met overwinningen tegen Itzel Esquivel, Mallory Martin, Kaila Thompson en Audrey Perkins. Die vier overwinningen werden in minder dan één jaar tijd behaald. De UFC had interesse en nodigde Barber uit voor de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. In de vijfde week vocht Barber het Main Event tegen Jaime Colleen. Via TKO in de derde ronde pakte Barber de overwinning. De UFC beloonde haar met een contract waardoor ze nu haar debuut zal maken.

Embed from Getty Images

Maia Stevenson (MMA 6-5/UFC 0-1) is sinds 2012 actief in het Pro-MMA. Destijds nog bekend als Maia Kahaunaele. Maia Stevenson is getrouwd met voormalig UFC Lightweight vechter Joe Stevenson. Stevenson had met een 1-4 record een matig start van haar carrière, maar heeft inmiddels in de Gladiator Challenge organisatie een winstreak van vijf gevechten opgebouwd. Alle gevechten werden voortijdig beëindigt. De UFC nodigde Stevenson uit voor het 26ste seizoen van TUF. Stevenson had de pech dat ze moest vechten tegen een van dé verrassingen van het seizoen, namelijk Sijara Eubanks. Eubanks won de achtste finale strijd tegen Stevenson via Kimura Submission in de tweede ronde. Hierdoor was Stevenson uitgeschakeld. Echter kreeg ze nu alsnog de kans van de UFC tijdens UFC Belem tegen Polyana Viana. Viana was echter veel te sterk en versloeg Stevenson in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »