breaking news

Ongeslagen toptalent Patrick Mix treft Dominic Mazzotta tijdens Bellator 232

September 16th, 2019 | by Marcel Dorff
Ongeslagen toptalent Patrick Mix treft Dominic Mazzotta tijdens Bellator 232
Bellator MMA
0

Het ongeslagen toptalent van JacksonWink MMA Patrick Mix zal op 26 Oktober 2019 zijn opwachting maken in de Bellator Cage. Mix treft die avond Dominic Mazzotta in de Bantamweight divisie. Het gevecht zal plaatsvinden in de Mohegan Sun Arena te Uncasville, Connecticut. MMA Junkie maakte melding van de partij.

Patrick Mix (MMA 11-0/Bellator 1-0) is een MMA vechter die na een ongeslagen amateurcarrière van twee jaar met in totaal elf overwinningen in 2016 zijn Pro-MMA debuut maakte. Mix werd na een gevecht al gecontracteerd door de King of the Cage organisatie. Al in zijn vijfde partij mocht hij voor de vacante KOTC Bantamweight titel vechten tegen inmiddels UFC vechter Andre Ewell. Mix won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde en pakte de titel. Mix verdedigde vervolgens met succes zijn belt door de zeer getalenteerde Tony Gravely eveneens in de eerste ronde te stoppen. Mix zou in November 2018 voor het laatst zijn titel verdedigen door Keith Richardson via een Kneebar Submission in de derde ronde te verslaan. Na vervolgens nog een non-titlefight te hebben gewonnen maakte Mix bekend bij Bellator MMA te hebben getekend. Mix maakte zijn debuut in Juni 2019 tegen Ricky Bandejas. Een partij die beide mannen via Social Media al reeds waren “begonnen” werd door Mix in de eerste ronde via een Rear Naked Choke Submission gewonnen. Mix kon dus spreken van een zeer geslaagd Bellator MMA debuut.

Dominic Mazzotta (MMA 15-3/Bellator 2-2) is een Amerikaan van Italiaanse afkomst. Mazzotta was de Pinnacle FC Kampioen. De Submission specialist uit New Kensington, Pennsylvania won acht van in totaal elf overwinningen via een Submission. Tweemaal ging Mazzotta met succes naar de judges scorecards, en eenmaal werd via een spectaculaire headkick KO gewonnen. Mazzotta verloor slechts een gevecht in zijn carrière alvorens hij bij Bellator MMA tekende. Via TKO werd in 2014 tegen de dan nog onbekende Cody Garbrandt verloren. Garbrandt is de voormalig UFC Bantamweight Kampioen. In zijn Bellator MMA carrière kent Mazzotta wisselende resultaten. Zo werd gewonnen van onder meer Matt Lozano en Josh Sampo, maar werden sleutelgevechten tegen Shawn Bunch en AJ McKee verloren.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »