breaking news

Ongeslagen toptalent Jack Shore treft Anderson dos Santos op 15 juli in Abu Dhabi

June 29th, 2020 | by Redactie
Ongeslagen toptalent Jack Shore treft Anderson dos Santos op 15 juli in Abu Dhabi
UFC
0

Het ongeslagen toptalent Jack Shore maakt op 15 juli aanstaande zijn opwachting in de Octagon. De Welshman gaat het opnemen tegen de Braziliaan Anderson Dos Santos. Beide vechters treffen elkaar op Yas Island te Abu Dhabi, VAE. Het gevecht dat zal plaatsvinden in de Bantamweight divisie werd bekend gemaakt door Combate.

Jack Shore (MMA 12-0/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Wales die na een ongeslagen amateur carrière van drie jaar in 2015 zijn debuut maakte bij de professionals. Shore debuteerde tijdens een Fight Night van de Cage Warriors organisatie. Echter werd Shore al snel bij de grote evenementen van Cage Warriors betrokken en was hij de posterboy voor de organisatie in Wales. Shore won zijn eerste zes gevechten voortijdig, en wist ook vervolgens de talentvolle Belg Ayton de Paepe te verslaan. Shore kreeg vervolgens te maken met voormalig UFC vechter Vaughan Lee. Shore ging voor het eerst naar de scorecards, maar won de partij wel via Unanimous Decision. In September 2018 versloeg Shore voor eigen publiek Weslley Maia en mocht hij in December 2018 voor de vacante Cage Warriors titel vechten tegen Mike Ekundayo. Shore won via KO in de derde ronde en pakte de titel. Shore verdedigde vervolgens vier maanden later met succes zijn titel door Scott Malone via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te finishen. Shore tekende vrij snel na dit gevecht bij de UFC en maakte uiteindelijk in September 2019 tijdens UFC Kopenhagen zijn debuut tegen Nohelin Hernandez. Shore won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde en pakte eveneens de Performance of the Night bonus. Shore zou vervolgens worden gematch tegen Geraldo de Freitas in Maart 2020 tijdens UFC Londen. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld.

Embed from Getty Images

Anderson Dos Santos (MMA 19-8/UFC 0-2), beter bekend als Anderson Berinja is een Brazilaanse vechter die al sinds 2011 in het Pro-MMA te vinden is. Na een record van 13-3 bij elkaar gevochten te hebben in het Braziliaanse circuit debuteerde Berinja in 2016 bij de Titan FC organisatie. Daar mocht hij meteen voor de titel vechten tegen Ricky Simón. Via een Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde pakte Berinja de titel. Berinja vocht vervolgens verschillende losse partijen voor meerdere organisaties. Met een winstreak van twee gevechten maakte hij in November 2018 zijn debuut voor de UFC in Buenos Aires tegen Nad Narimani. Narimani was te sterk en won via Unanimous Decision. Helaas voor Berinja kon hij ook zijn tweede partij in de UFC niet in een overwinning omzetten. In een competitieve partij werd in Juni 2019 verloren van Andre Ewell via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »