breaking news

Ongeslagen Sergio Giglio pakt short notice gevecht tegen Nad Narimani in Buenos Aires

October 28th, 2018 | by Redactie
Ongeslagen Sergio Giglio pakt short notice gevecht tegen Nad Narimani in Buenos Aires
UFC
0

De UFC is het Peruviaanse roster behoorlijk aan het uitbreiden. De ongeslagen Sergio Giglio heeft een contract getekend bij de organisatie. Hij zal tijdens UFC Buenos Aires op 17 November 2018 de geblesseerde Enrique Barzola vervangen tegen Nad Narimani in de Featherweight divisie. Dit meldde MMA Fusion. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Arena Parque Roca op de Preliminary Card van UFC Fight Night 140.

Nad Narimani (MMA 11-2/UFC 1-0) is een Engelse MMA vechter die zijn sporen heeft verdient in het Europese MMA circuit. Narimani maakte zijn Pro-MMA debuut in 2011. Na vijf overwinningen in het Britse circuit (waaronder een overwinning tegen inmiddels UFC veteraan Marcin Wrzosek) werd Narimani getekend door de Cage Warriors organisatie. Nadat Narimani zijn debuut verloor via Split Decision wist hij twee partijen in de eerste ronde via Submission te beëindigen. Hierdoor mocht hij in 2014 vechten voor de vacante Featherweight titel tegen Alex Enlund. Helaas voor Narimani verloor hij via Unanimous Decision. Narimani knokte zich wederom terug en met twee overwinningen tegen respectievelijk Jeremy Petley en Daniel Requeijo mocht hij in 2017 wederom vechten voor de Featherweight titel. Ditmaal was Paddy Pimblett de tegenstander. Narimani domineerde het gevecht en kroonde zich via Unanimous Decision de nieuwe Kampioen. Narimani tekende vervolgens bij de UFC om het tijdens UFC Liverpool op te nemen tegen Nasrat Haqparast. Echter werd Haqparast enkele ogenblikken voordat het gevecht zou starten niet goedgekeurd door de commissie in verband met een ooginfectie. Hierdoor moest Narimani zijn UFC debuut uitstellen. Narimani vocht vervolgens in Hamburg in Juli 2018 tegen eveneens debutant Khalid Taha. Narimani was over het hele gevecht gezien de bovenliggende partij en won via Unanimous Decision. Narimani zou vervolgens tijdens UFC Buenos Aires vechten tegen Enrique Barzola. Echter is de Peruviaan geblesseerd geraakt en vecht hij nu tegen Sergio Giglio.

Embed from Getty Images

Sergio Giglio (MMA 12-0/UFC 0-0) is een Peruviaanse MMA vechter die al op zijn zestiende zijn debuut maakte in het MMA. Giglio vocht voor twee van de beste organisaties van Peru. De 300 Sparta organisatie en de Inka FC promotie. Giglio wist al zijn gevechten voor die organisaties te winnen. Giglio is een allround vechter, maar is vooral op de grond iemand om rekening mee te houden. Giglio’s laatste partij voordat hij bij de UFC tekende dateert van April 2018. Toen was de Peruviaan te sterk voor Antonio Galvao via een D’Arce Choke Submission in de eerste ronde.

Afbeeldingsresultaat voor sergio giglio mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »