breaking news

Ongeslagen Sean Brady treft Christian Aguilera tijdens UFC evenement op 29 augustus

June 19th, 2020 | by Redactie
Ongeslagen Sean Brady treft Christian Aguilera tijdens UFC evenement op 29 augustus
UFC
0

De ongeslagen Sean Brady keert op 29 augustus terug in de Octagon. De voormalig CFFC kampioen gaat het opnemen tegen Christian Aguilera in de Welterweight divisie. Beide mannen treffen elkaar op een nog nader te bepalen locatie. MMA Fighting wist de partij te melden.

Sean Brady (MMA 12-0/UFC 2-0) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2014 vertoefd in het Pro-MMA. De zeer getalenteerde Brady wordt al jaren in het regionale Amerikaanse circuit gezien als een supertalent. Brady begon zijn carrière bij het gerenommeerde CFFC. Daar groeide Brady uit tot een van de absolute sterkhouders. Brady won zijn eerste vijf gevechten voor de organisatie waaronder zijn gevecht tegen Chauncey Foxworth via KO binnen een minuut. Dat gevecht leverde hem een titelgevecht op tegen Tanner Saraceno in Mei 2017. Brady won het gevecht via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Brady verdedigde vervolgens zijn titel tegen Mike Jones, en won eveneens van voormalig UFC vechter Colton Smith. Brady maakte vervolgens een uitstapje naar de LFA organisatie waar hij tijdens het Main Event won van Gilbert Urbina. In Februari 2019 keerde Brady terug bij de CFFC organisatie en verdedigde hij zijn titel met succes tegen Taj-Abdul Hakim via TKO in de vierde ronde. Brady kreeg vervolgens een contract bij de UFC aangeboden en maakte tijdens UFC Boston in Oktober 2019 zijn debuut tegen Court McGee. Brady won het gevecht via Unanimous Decision. Vier maanden later wist Brady er een tweede overwinning aan toe te voegen. Tijdens UFC Norfolk werd via Unanimous Decision gewonnen van Ismail Naurdiev.

Embed from Getty Images

Christian Aguilera (MMA 14-6/UFC 1-0) maakte zijn MMA debuut in 2013. Aguilera vocht bij bekende regionale organisaties als BAMMA Badbeat, KOTC, RFA en CFFC. Met een record van 8-4 tekende Aguilera in 2018 bij de LFA organisatie. Na drie overwinningen tegen respectievelijk Maycon Mendonca, Anthony Hernandez en Ricardo Seixas mocht Aguilera tijdens het Main Event van LFA 44 vechten tegen Matthew Frincu. Aguilera verloor het gevecht, en zou vervolgens ook van David Michaud verliezen. Aguilera maakte een uitstapje naar een andere organisatie en versloeg Krzysztof Kulak via KO in de eerste ronde. Aguilera keerde vervolgens terug bij LFA en versloeg Gláucio Eliziário. Aguilera tekende vervolgens in Juni 2020 een contract bij de UFC. Een week later maakte hij al zijn debuut tegen Anthony Ivy. Aguilera imponeerde met een TKO overwinning binnen een minuut. Hiervoor kreeg Aguilera de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »