breaking news

Ongeslagen Ryan MacDonald pakt short notice gevecht tegen Chris Gutierrez in Nashville

February 26th, 2019 | by Marcel Dorff
Ongeslagen Ryan MacDonald pakt short notice gevecht tegen Chris Gutierrez in Nashville
UFC
0

Chris Gutierrez zat na het uitvallen van Martin Day zonder een tegenstander voor UFC Fight Night 148 in Nashville, Tennessee. Echter heeft de UFC Ryan MacDonald bereid gevonden het gevecht op short notice aan te nemen. De ongeslagen Bantamweight treft Gutierrez op 23 Maart 2019 in de Bridgestone Arena. ESPN maakte het gevecht bekend.

Chris Gutierrez (MMA 12-3-1/UFC 0-1-0) maakte na een zeer succesvolle amateur carrière in 2013 de overstap naar de professionals. In zijn vijfde pro gevecht maakte Gutierrez zijn debuut voor Bellator MMA. Dat debuut wist hij met succes via KO in de eerste ronde te beëindigen. Gutierrez wist vervolgens een winstreak van vijf gevechten aan elkaar te rijgen met twee titels in verschillende organisaties tot gevolg. Tijdens die vijf gevechten werd onder meer van UFC veteraan Aaron Phillips gewonnen en van de sterke Timur Valiev. Vervolgens verloor Gutierrez de rematch tegen Valiev en van UFC veteraan Jerrod Sanders. Vervolgens wist Gutierrez weer een winstreak van drie gevechten neer te zetten. Zo won hij via Split Decision in zijn LFA debuut tegen Mario Israel en won hij ook in een andere organisatie van Jimmy Flick. Gutierrez keerde vervolgens terug bij de LFA organisatie in Oktober 2018. Tijdens het Main Event wist hij Ray Rodriguez via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde te verslaan. Gutierrez werd vervolgens gecontracteerd door de UFC en maakte in November 2018 zijn debuut tegen Raoni Barcelos. Barcelos was echter te sterk via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Gutierrez zou vervolgens in Maart 2019 vechten tegen Martin Day tijdens UFC Nashville, maar door een blessure van Day werd Ryan MacDonald de nieuwe tegenstander.

Embed from Getty Images

Ryan MacDonald is een talentvolle MMA vechter uit Nebraska. Na een amateur carrière van drie jaar maakte hij in 2015 de overstap naar de professionals. MacDonald vocht vooral gevechten in het MMA circuit van Nebraska. Bij de MCF organisatie wist hij zowel de titel in de Bantamweight als in de Featherweight divisie te pakken. In September 2018 maakte MacDonald zijn debuut voor de LFA organisatie tegen Trevor Ward. MacDonald won via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde en zal nu zijn UFC debuut gaan maken.

Afbeeldingsresultaat voor ryan macdonald mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »