breaking news

Ongeslagen Reinier de Ridder vecht tegen David Ramirez om SHC Middleweight Titel

July 21st, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist maakte SHC bekend dat de ongeslagen Nederlander Reinier de Ridder zal vechten voor de vacante SHC Middleweight titel. Hij neemt het op tegen de in Nederland trainende Braziliaan David Ramirez. Het gevecht zal plaatsvinden op Sportpark Brasel in Dessel, België op 7 Oktober 2017. Dit is inmiddels al het vijfde titelgevecht voor dit evenement. Zo zullen ook de Bantamweight, Featherweight, Lightweight & Welterweight titels die avond op het programma staan.

Reinier de Ridder (MMA 7-0/SHC 0-0) is een van de grootste talenten van Nederland. De BJJ specialist wist tot zover al zijn Pro-MMA partijen te winnen. De Ridder bezit over een finishratio van 100%. Zo won hij vijfmaal via Submission, en tweemaal via (T)KO. De Ridder heeft onder meer een Armbar Submission overwinning staan tegen de hoog aangeschreven Duitser Rene Hoppe die actief is in de M-1 Global organisatie. Afgelopen Mei stond de Ridder tijdens het allereerste MMA evenement van de WFL organisatie in de kooi tegen Jaouad Ikan. De Ridder liet zien hoe sterk zijn BJJ was. Via een Armbar Submission wist de voormalig Renzo Gracie Holland vechter de overwinning op imposante wijze naar zich toe te trekken. Sinds kort heeft de Ridder zijn eigen trainingsfaciliteit, genaamd Combat Brothers waar hij traint. De vraag is, kan de Ridder de SHC titel mee terugnemen naar Breda?

David Ramirez (MMA 6-3/SHC 1-0) is een Braziliaan die traint bij MMA Vlaardingen. Ramirez is vooral sterk in de stand-up game en wist onder meer een overwinning te pakken tegen Jan Quaeyhaegens (de man die voor de Welterweight titel zal vechten tijdens ditzelfde evenement). Ramirez vocht eenmaal voor de SHC organisatie. Tijdens SHC 11 in 2015 wist hij publieksfavoriet Rasul Ismaelov via een spectaculaire KO aan het einde van de eerste ronde te verslaan. In 2016 pakte Ramirez de XFN titel door via TKO Makhmud Muradov te verslaan. In Maart dit jaar ging het echter mis voor Ramirez tijdens een evenement in Polen. UFC veteraan en Submission specialist Matt Horwich was te sterk. Nu mag Ramirez gaan proberen om de SHC titel in de wacht te slepen.

Bekijk hieronder de Line-Up tot zover.

7 oktober 2017 | Sportpark Brasel | Brasel, Dessel, Belgium.

Strength & Honour Championship XIII

MAIN CARD PRELIMINARY CARD
Arne Boekee vs. Jan Quaeyhaegens WELT.CHAMPIONSHIP
Gerardo Fanny vs. TBA BANTAM.CHAMPIONSHIP
Jarno Errens vs. Jasper Wiersma FEATHER.CHAMPIONSHIP
Shamil Uvaysov vs. Rachid Bulguchev LIGHT.CHAMPIONSHIP
Reinier de Ridder vs. David Ramirez MIDDLE.CHAMPIONSHIP

 

Comments are closed.

Translate »