breaking news

Ongeslagen Magomed Bibulatov maakt UFC debuut tegen Jenel Lausa in Buffalo

February 4th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist het altijd goed ingevoerde ”The MMA Kings” te melden dat Magomed Bibulatov zijn UFC debuut zal maken tijdens UFC 210 in Buffalo, New York. De Rus neemt het op in een Flyweightgevecht tegen de Filipijn Jenel Lausa. Het gevecht zal plaatsvinden op 8 April 2017 in het KeyBank Center.

Magomed Bibulatov (MMA 13-0/UFC 0-0) is een vechter die door veel fans wordt gezien als een grote bedreiging voor Kampioen Demetrious Johnson. Bibulatov is nog ongeslagen in dertien partijen en heeft vooral in het Russische circuit veel goede dingen laten zien. Zo wist hij de toernooien bij de ACB en de WFCA organisaties te winnen. Ook pakte Bibulatov een Internationale MMA titel door in 2015 Donovan Frelow te verslaan via Unanimous Decision en zo de WSOF Flyweight Titel te veroveren. Bibulatov traint bij de MMA Factory en bij de Berkut Fight Club.

Jenel Lausa (MMA 6-2/UFC 0-0) maakt in 2016 zijn UFC debuut. De Pacific Xtreme Combat Kampioen nam het op tegen Yao Zhikui. Lausa had vrij weinig problemen met de Chinees en won zijn gevecht in Melbourne via Unanimous Decision. Lausa komt uit voor Team Capanay in de Filipijnen en won een jaar geleden de titel in de PXC organisatie. Lausa is iets meer dan drie jaar ongeslagen, en heeft een winstreak opgebouwd van vier gevechten. Lausa zou in eerste instantie zijn debuut maken tijdens het gecancelde evenement in de Filipijnen tegen Zhikui, maar werd dus een maand later ingepland in Melbourne…met succes dus.

Comments are closed.

Translate »