breaking news

Ongeslagen Jack Shore treft Geraldo de Freitas tijdens UFC Londen

January 23rd, 2020 | by Marcel Dorff
Ongeslagen Jack Shore treft Geraldo de Freitas tijdens UFC Londen
UFC
0

De ongeslagen Jack Shore zal op 21 maart 2020 voor de tweede maal zijn opwachting maken in de Octagon. De Welshman treft in de Bantamweight divisie de Braziliaan Geraldo de Freitas. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van “The O2”. De UFC maakte het gevecht eerder vandaag officieel bekend.

Jack Shore (MMA 12-0/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Wales die na een ongeslagen amateur carrière van drie jaar in 2015 zijn debuut maakte bij de professionals. Shore debuteerde tijdens een Fight Night van de Cage Warriors organisatie. Echter werd Shore al snel bij de grote evenementen van Cage Warriors betrokken en was hij de posterboy voor de organisatie in Wales. Shore won zijn eerste zes gevechten voortijdig, en wist ook vervolgens de talentvolle Belg Ayton de Paepe te verslaan. Shore kreeg vervolgens te maken met voormalig UFC vechter Vaughan Lee. Shore ging voor het eerst naar de scorecards, maar won de partij wel via Unanimous Decision. In September 2018 versloeg Shore voor eigen publiek Weslley Maia en mocht hij in December 2018 voor de vacante Cage Warriors titel vechten tegen Mike Ekundayo. Shore won via KO in de derde ronde en pakte de titel. Shore verdedigde vervolgens vier maanden later met succes zijn titel door Scott Malone via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te finishen. Shore tekende vrij snel na dit gevecht bij de UFC en maakte uiteindelijk in September 2019 tijdens UFC Kopenhagen zijn debuut tegen Nohelin Hernandez. Shore won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde en pakte eveneens de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Geraldo de Freitas (MMA 12-5/UFC 1-1) is een Braziliaanse MMA vechter die in 2012 zijn Pro-MMA debuut maakte. Na een moeilijke start van zijn carrière waar hij vijf van in totaal negen gevechten wist te winnen heeft de Freitas inmiddels zichzelf opgewerkt tot een van de grootste talenten van Brazilië. Na drie finishes in de eerste ronde werd hij gecontracteerd door het Braziliaanse SHOOTO Brasil. Daar imponeerde hij door Zeilton Rodrigues via Unanimous Decision te verslaan. Hierdoor mocht de Freitas voor de titel vechten tegen Luciano Benicio. Ook ditmaal werd via Unanimous Decision gewonnen en pakte de Freitas de titel. In Mei 2018 vocht de Freitas in een “non-titlefight” tegen Rafael Apocalipse. Dit gevecht werd via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde gewonnen. De Freitas maakte vervolgens de overstap naar de UFC. Tijdens UFC Fortaleza in Februari 2019 nam hij het op tegen zijn eveneens debuterende landgenoot Felipe Colares. De Freitas vocht sterk en won de partij via Unanimous Decision. Vervolgens ging de Braziliaan een gewichtsklasse omlaag naar de Bantamweight divisie en nam hij het in Augustus 2019 tijdens UFC Montevideo op tegen Chris Gutierrez. In een close gevecht verloor de Freitas via Split Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »