breaking news

Ongeslagen Dominick Reyes treft Jeremy Kimball tijdens UFC 218 in Detroit

September 15th, 2017 | by Marcel Dorff

De ongeslagen Dominick Reyes zal het tijdens UFC 218 in Detroit, Michigan op gaan nemen tegen Jeremy Kimball. Dit wist The MMA Kings (MMA Today) zojuist bekend te maken. Beide Light-Heavyweight zullen op 2 December 2017 de Octagon van de Little Caesars Arena betreden. Het gevecht tussen beide mannen zal deel uit maken van de Preliminary Card die avond. 

Dominick Reyes (MMA 7-0/UFC 1-0) maakte op short notice in Juni van dit jaar zijn debuut voor de UFC. Reyes viel in voor de geblesseerde Azamat Murzakanov tegen de Deen Joachim Christensen. Reyes had een perfect debuut en wist Christensen via KO binnen dertig seconden te verslaan en hiermee ook de Performance of the Night bonus binnen te slepen. De man uit Hesperia, Californië wordt getraind door voormalig UFC Lightweight titeluitdager Joe ”Daddy” Stevenson. Reyes begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de King of the Cage organisatie. Reyes is een zeer attractieve vechter met KO power. Zo wist hij vijf van in totaal zeven partijen te beslissen via KO in de eerste ronde. Een partij werd beslist in de eerste ronde via Submission, en slechts eenmaal ging Reyes naar de judges scorecards. Reyes is nog altijd ongeslagen en won zijn laatste vier partijen via KO in de eerste ronde. Hiervan won hij tweemaal via een Headkick KO. De voorlaatste overwinning tijdens een LFA evenement ging de hele wereld over.

Jeremy Kimball (MMA 15-6/UFC 1-1) maakte begin dit jaar zijn UFC debuut op short notice. Kimball nam het op tegen Marcos Rogerio de Lima. De Lima wist het gevecht vroeg in de eerste ronde via TKO te winnen en zo Kimball’s debuut goed te verzieken. Kimball kwam echter in Juni dit jaar zeer sterk terug. Zo wist hij TUF 23 veteraan Josh Stansbury via TKO in de eerste ronde te finishen. Dit leverde Kimball de Performance of the Night bonus op. Kimball was onder meer een meervoudig Kampioen in meerdere kleinere Amerikaanse organisaties. Kimball staat bekend om zijn standup werk en wist elf van in zijn totaal vijftien overwinningen te beslissen via (T)KO. Kimball heeft onder meer overwinningen tegen de UFC veteranen Drew McFedries, Matt van Buren en Tommy Speer. Ook wist hij via Submission te winnen van Chidi Njokuani.

Comments are closed.

Translate »