breaking news

Ongeslagen Bantamweights Johns & Kwak completeren UFC Belfast Line-Up

November 1st, 2016 | by Marcel Dorff

Achttien dagen voor het evenement in Belfast heeft de UFC nog een laatste gevecht toegevoegd. De ongeslagen Welshman Brett Johns zal het in de SSE Arena in Belfast, Noord-Ierland opnemen tegen de eveneens ongeslagen Zuid-Koreaan Kwan-Ho Kwak. Het Bantamweightgevecht zal plaatsvinden op 19 November 2016 en is naar alle waarschijnlijkheid de laatste toevoeging aan de card.

Brett Johns (MMA 12-0/UFC 0-0) is met zijn 24 jaar en ongeslagen record een van de grootste talenten uit Wales. De Welshman heeft onder meer titels gewonnen in bekende organisaties als Titan FC en Cage Warriors FC. In 2015 versloeg hij voormalig UFC vechter Walel Watson en TUF veteraan Anthony Gutierrez. Johns traint bij de Chris Rees Academy in Wales. Een van de beste MMA gyms in Wales, zeker wat betreft BJJ. In 2016 vocht Johns nog niet, waardoor hij nu al meer dan een jaar niet meer in de kooi heeft gestaan.

Kwan-Ho Kwak (MMA 9-0/UFC 0-0) traint bij Korean Top Team en wordt in Azië gezien als een van de grootste talenten in het huidige MMA. Kwak finishte zes van in zijn totaal negen overwinningen via (T)KO, en ging driemaal naar de scorecards. Kwak is een zeer sterke vechter die bij voorkeur de stand-up game tentoon spreid. Kwak is kampioen in de organisaties Top FC en PXC. Beide organisaties behoren tot het Aziatische gedeelte van het MMA. Kwak maakt zijn debuut dus op 19 November tegen Brett Johns.

pixlr_20161101140257821

Leave a Reply

Translate »