breaking news

Ongeslagen A.J.McKee vecht tegen Jeremy Petley tijdens Bellator 187 in Dublin

September 28th, 2017 | by Marcel Dorff
Ongeslagen A.J.McKee vecht tegen Jeremy Petley tijdens Bellator 187 in Dublin
Bellator MMA
0

MMAJunkie wist eerder op de avond te melden dat de ongeslagen A.J.McKee op 10 November 2017 zijn opwachting zal maken tijdens Bellator 187 in Dublin, Ierland. Die avond is in de 3Arena Jeremy Petley zijn tegenstander. Beide mannen ontmoeten elkaar op de Main Card in de Featherweight divisie.

A.J.McKee (MMA 9-0/Bellator 9-0) is met zijn 22 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de acht daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. In December 2016 zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. In Januari van dit jaar gebeurde dit opnieuw, ditmaal werd Brandon Phillips via Unanimous Decision verslagen. Maar in April dit jaar was er eindelijk weer eens een ouderwetse stoppage voor McKee. Zo versloeg hij de Italiaanse Amerikaan Dominic Mazzotta in de eerste ronde via een Headkick KO. McKee keerde vervolgens terug in de Bellator Cage in Augustus tegen Blair Tugman. McKee won op een vrij dominante manier via Unanimous Decision. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promotie in zijn carrière gevochten heeft.

Jeremy Petley (MMA 11-8-1/Bellator 1-0-0) is een Canadees en op het eerste oog een zeer opmerkelijke tegenstander voor de ongeslagen McKee. Petley won weliswaar zijn Bellator MMA debuut afgelopen Mei tegen Chase Morton via Unanimous Decision. Echter had Petley voor dat gevecht een losing streak van liefst vier gevechten. Petley die vooral regelmatig voor de BAMMA organisatie uitkwam startte zijn MMA carrière in 2010, maar is zeer wisselvallig in zijn prestaties. Petley had zijn beste tijd tussen eind 2011 en begin 2014, toen bleef hij in vijf gevechten ongeslagen. Petley moet het nu gaan opnemen tegen een van de grootste talenten in de Bellator MMA organisatie.

Comments are closed.

Translate »